A.R.C. Trio Featuring Duru Tuna

Tarihler: 20 Mayıs 2018 Pazar ~ 20 Mayıs 2018 Pazar 20 Mayıs 2018 17:00

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: Numarasız Oturmalı - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2018 ~ May 20, 2018
"A.R.C. Trio  Featuring Duru Tuna - Latin Standards" etkinliği Joint Idea Kanyon'da gerçekleşecek.

Müzisyenler
Adrian Gonzalez: Latin perküsyonlar
Raci Pişmişoğlu: Elektrik Bas
Cem Kaprol: Piyano
Duru Tuna: Alto Sax

Cem Kaprol & Proje:
Küçük yaşlarda başlayan klasik piyano eğitiminin ardından lise yıllarında caza ilgi duydu. New York’ta Mannes School of Music’te caz eğitimi aldı. Burada, Armen Donelian, Richie Beirach ve Phil Markowitz gibi isimlerle çalıştı. 90’lı yıllarda Türkiye’ye döndükten sonra belirli dönemlerde bazı gruplarla İstanbul caz sahnesinde çalmaya devam etti.

"Latin Standards” adını verdiği projesini A.R.C. Trio ile hayata geçirmekte olan piyanist; Afro-Cuban , latin ritimleriyle harmanlanmış kendi bestelerinin yanı sıra; kulakların aşina olduğu caz ve latin klasiklerini de modern bir yaklaşımla icra ediyor.

Adrian Gonzalez:
Tam adı Gustavo Adrian Guilarte Gonzalez olan müzisyen ; Küba doğumlu ve Havana Devlet Konservatuarında eğitim almıştır. 21 yıllık profesyonel hayatı boyunca başta Amerika ve Latin Amerika’nin dünyaca ünlü orkestraları ile calışmıştır. Şu an Türkiye’de; Zuhal Müzik bünyesindeki MBA müzik okulunda perküsyon dersleri veriyor; birçok kurumsal firma ile perküsyon atölyeleri gercekleştiriyor. 

Aynı zamanda kendi orkestrası "Café Cubano" ile latin ve caz performansları gerçeklestiriyor.

Raci Pişmişoğlu:
Izmir kökenli olan sanatçı; Izmir’de Yamaha Müzik okullarında 6 yıl; İstanbul’da Bilgi Universitesi Caz bölümünde 7 yıl öğretim görevlisi olarak calıştı. 

Acid Trippin ve Trio Freekey gruplarını Ali Perret ile beraber kurdu . Ricky Ford ile stüdyo calışmaları yaptı ve ‘Istanbul Collective “ isimli Big Band’de ve Ricky Ford triosunda çaldı. 

Etnik müzik gruplarından Yeni Türkü ile uzun yılllar calışan sanatçı; halen kendi caz grubu MUS 461 ile performanslarını sürdürmektedir.

Duru Tuna:
Bilgi Universitesi Müzik Bölümü Mezunu olan sanatçı başta Ricky Ford Orchestra olmak üzere birçok önemli isimle calışmıştır.

- Etkinlik minimum 10 kişinin katılımı ile 17:00 - 19:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Joint Idea Kanyon’a sinema katından asansörle "R" katına çıkarak ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT