Adalar Çocuk Orkestrası

Adalar Çocuk Orkestrası

Tarihler: 22 Mayıs 2022 Pazar ~ 22 Mayıs 2022 Pazar 22 Mayıs 2022 17:00

Yer: Anadolu Kulübü Üst Salon

Ücret: - 79.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2022 ~ May 22, 2022
Opus Amadeus Oda Müziği Festivali 10. yaşında İstanbul’un sihirli coğrafyası Adalar’ın müzikal seslerini Adalar’ın sevgili müzisyen çocukları eşliğinde sizlere ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyor.

Martılar Adalar Müzikal Çocuklar


Özüm Günöz - Müzik Direktörü

17 yıldan bu yana binlerce çocuğun müziğe erişimini sağlayan Barış İçin Müzik projesinin verdiği esinle kurulmuş Adalar Gelişim Derneği’nin coşkulu, inançlı ve adanmış çalışmasıyla hayat bulan ve dört adadaki pek çok çocuklu haneye müzikal bir hayat katan bu çalışma umuda ihtiyaç duyduğumuz günlerde yüzümüzü güldürüyor.

Müzik direktörleri keman sanatçısı Özüm Günöz eşliğinde müzikseverlerle buluşacak Adalar Çocuk Orkestrası seslendireceği birbirinden güzel parçaları sır gibi saklıyor.

Baharın yaza iyice yaklaşmış coşkusu eşliğinde Büyükada Anadolu Kulübü’nün olağanüstü atmosferinde gerçekleşecek konserimize, Adalar Çocuk Orkestrası’nın pırıl pırıl enerjisini ve sahici, dönüştürücü müzik sevgisini, tutkusunu içtenlikle paylaşacak, dayanışmanın yüceliğine yürekten inanan tüm sanatseverleri bekliyoruz.

http://www.opusamadeus.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT