Adam Freeland (Marina Parade, UK), Mindfreq

Tarihler: 03 Nisan 2009 Cuma ~ 03 Nisan 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL - Öğrenci 15 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2009 ~ Nis 3, 2009
3 Nisan 2009 Cuma
ADAM FREELAND (MARINE PARADE, UK)
MINDFREQ

Günümüz breakbeat sahnesinin en yetenekli ismi, drum n’bass ve elektronun ise en dozunda ve verimli kullanıcısı olan Adam Freeland, 3 Nisan Cuma günü BURN Enerji İçeceği tarafından düzenlenen etkinlikte Indigo sahnesinde!

Adam Freeland janrlara sığmayan bir isim. Kimi zaman elektro, kimi zaman indie çalarlarken, sıradaki parçanın drum n’bass olmasına oldukça şaşıracak dans pistlerinin hakimi adeta. DJ karakteri; denemekten korkmayan olarak lanse edilebilecek olan Freeland’in parça seçimleri arasındaki uyumsuzluklar, onun miks yeteneği sayesinde dans pistleri için birer haykırış nedeni.

Aynı zamanda bir prodüktör ve remiks uzmanı olan Adam Freeland, The Doors`un "Hello, I love You", The White Stripes`ın "Seven Nation Army” ve Nirvana`nın "Smells Like Teen Spirit” parçalarına yaptığı remikslerle ve mikslediği albümlerle kitleleri peşinden koşturan bir isim.

Sadece DJ setlerinde değişik karakterde parçaları görmemizi istemeyen Freeland; özellikle ‘ada’nın gururu Fabric’de skool break, bangin’ beats ve tabi ki kendini idolleştiren breakbeat janrlarını çalarak adeta adalıların yeraltı kahramanı olarak anılmaya başlandı.

Dünya genelinde sıkı bir takipçi kitlesine sahip olmak oldukça zorken bunu başaran ender DJ/prodüktörlerden olan Adam Freeland, BURN Enerji İçeceği’nin dans müzik severlere bahar armağanı olarak 3 Indigo dans pistini şenlendirecek. Gecenin açılış seti için Mindfreq Indigo sahnesinde olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT