Adnan Teskeredzic Trio

Tarihler: 20 Ekim 2018 Cumartesi ~ 20 Ekim 2018 Cumartesi 20 Ekim 2018 17:00

Yer: Pera Müzesi

Ücret: - 10.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2018 ~ Eki 20, 2018
Pera Müzesi, Bosna-Sancak Kültür Günleri kapsamında hazırlanan Belleğin Mirası: Danis Tanović başlıklı Pera Film programına paralel bir Adnan Teskeredžić Trio konseri gerçekleştiriyor.

Adnan Teskeredžić, 2014 yılında Balkanların geleneksel müziği ile caz/füzyonu harmanladığı projesi Adnan Teskeredžić Trio’yu başlattı. Bugüne dek iki albüm ve üç müzik videosu yayınlayan Trio, Sırbistan'ın Leskovac şehrindeki Drum Dum Fest'te iki kez sahne almalarının yanı sıra; Saraybosna, Zenica, Konjic, Visoko, Petrovac gibi birçok şehirde de konser verdi.

Yolculuklar anlamına gelen ilk albümleri Putovanja, ağırlıklı olarak orjinal bestelerden oluşuyor. Adnan Teskeredžić Trio Live@Festival of the Actor BiH adını verdikleri ikinci albümleri ise canlı performanslarından oluşan CD ve DVD kayıtlar olarak yayınlandı. Trio, canlı performansları esnasında kendi orijinal bestelerinin yanı sıra Miles Davis, Herbie Hancock, Mike Stern gibi isimlerin çeşitli bestelerine de yer veriyor.

Zamanının büyük bir kısmını yeni müzikler bestelemeye ve şarkı sözü yazmaya ayıran Adnan Teskeredžić, aynı zamanda grubuyla birlikte Trio’nun üçüncü albüm çalışmalarını sürdürüyor.

Adnan Teskeredzic Trio:
Adnan Teskeredžić 
Lordan Muzaferija 
Kenan Glavinić 

Özel Konuk:
Mirza Frljak

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT