Ağaçkakan

Ağaçkakan

Tarihler: 18 Haziran 2022 Cumartesi ~ 18 Haziran 2022 Cumartesi 21:00

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Ön Satış - ₺77,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2022 ~ Haz 18, 2022

Cut-up, bilinç akışı ve çağrışım tekniklerini öfkeli ve karamsar bir üslupla harmanlayarak kendine has bir stil yaratan Ağaçkakan, 18 Haziran akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da!

RSPC, Sahtekâr, NCR gibi gruplarda yer almış Ankara doğumlu, Samsun yaşantılı Burak Yalnız, ya da şu sıralar dinleyicileriyle buluştuğu ismiyle, Ağaçkakan, 2009 yılında Eskişehir’deki öğrencilik hayatında multidisipliner sanat kolektifi ve plak şirketi olan M4NM’nin kurucularındandır.

Ritmik şiirler ve metinler yazarak müzikal üretimlerine başlayan Ağaçkakan’dan önce 2013 yılında "Uyuyan Adam" isimli bir LP ardından da "FRENWEH” isimli bir EP geldi. Bu sırada, RSPC olarak da üretimlerini sürdüren Burak Yalnız, 2016'da, RSPC ismiyle, Le Horla Records etiketiyle Cafard LP'yi plak olarak yayınladı.

Birbirinden farklı isimler altında 10’dan fazla albümü ve sayısız tekli kaydı olan müzisyen, deneysel yazım tekniği ve şiirsel alaycı üslubuyla dikkat çeken "A Naşkvit" LP, 2017 yılında dinleyicileriyle buluşturdu. Yapımcılığını büyük ölçüde Ağaçkakan'ın üstlendiği albüm, klasik hip-hop'tan ayrılarak, şehir gürültüsünü ve endüstriyel bir tınıyı barındırmasıyla büyük beğeni topladı. Albümün canlı performansları için Ağaçkakan'a Kaan Akay (davul) ve Emiladil (bas) katıldı.

2018 yılında Sony / Epic İstanbul üzerinden İhtiyar'ı yayınlayann Ağaçkakan; sayıklamayı andıran monologlar biçimde kurguladığı şiirlerinde, yüzleşmenin psikolojisi, iktidar – insan ilişkisi ve toplumsal konulara yer veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT