Air Anatolia

Air Anatolia

Tarihler: 14 Ekim 2022 Cuma ~ 14 Ekim 2022 Cuma 21:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Ayakta - Ön Satış / Standing - Early Bird - ₺275,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2022 ~ Eki 14, 2022

Anadolu saykedelik müziğinin öncülerini İngiliz müzik sahnesinin genç sanatçılarıyla birleştiren Air Anatolia projesi İstanbul ve Londra sahnelerinde!

Yarım asrı deviren Anadolu merkezli saykedelik müziğin öncüleri kültürlerarası bir projeyle İstanbul ve Londra’da sahne alacak. Anadolu saykedelik dünyasının müzikal mirasını İngiliz müzik sahnesinin çağdaş melodileriyle birleştirerek birbirinden değerli Türk ve İngiliz müzisyenlerin aranjeleriyle büyüleyici performanslara ev sahipliği yapacak Air Anatolia, Zorlu PSM, EFG Londra Caz Festivali ve British Council iş birliğiyle 14 Ekim’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde, 18 Kasım tarihinde ise Londra’da EFG Londra Caz Festivali kapsamında Royal Festival Hall’de sanatseverlerle buluşacak.

Zorlu PSM, geçtiğimiz Mayıs ayında EFG Londra Caz Festivali ile yaptığı işbirliği kapsamında gerçekleşen konserlerinin ardından, Air Anatolia projesi ile bu iş birliğine yepyeni bir boyut kazandırmaya hazırlanıyor.

Anadolu merkezli saykedelik müziğin öncülerini İngiliz müzik sahnesinin genç sanatçılarıyla bir araya getirecek olan Air Anatolia, hem İstanbul’da, hem de Londra’daki sanatseverlere kültürlerarası bir deneyim yaşatarak kültürel benzerlikler ve farklılıklar üzerinden bir bağ kuracak. Anadolu Pop müziğin ritmik, melodik ve doğaçlama özelliklerini İngiltere cazının dinamizmi ve yaratıcılığıyla birleştirerek. Anadolu saykedelik müziğine yeni bir bakış sunacak projede ikonik şarkıların füzyon düzenlemeleri yer alacak. Air Anatolia, 14 Ekim’de Zorlu PSM’de, 18 Kasım tarihinde Londra Caz Festivali kapsamında Royal Festival Hall’de dinleyicilerle buluşacak.

Müzik direktörlüğünü Türkiye'den VeYasin (ModeXL, Hey! Douglas) ile Tolga Böyük’ün (Islandman), İngiltere’den ise Al MacSween’ın (Maisha, Kefaya) yürüttüğü Air Anatolia’da Anadolu saykedelik müziğin efsanevi grubu Moğollar'dan Cahit Berkay, efsane haline gelen iki büyük isim, Cem Karaca'nın kurduğu Kardaşlar ve Barış Manço'nun kurduğu Kurtalan Ekspress ile yaptığı çalışmalarla dolu kariyeriyle tanınan usta müzisyen Ahmet Güvenç, Okay Temiz, Türkiye müzik sahnesinin bir diğer ikonik grubu BabaZula'nın kurucu üyesi Murat Ertel, olağanüstü sesi ve derinlikli şarkı sözleriyle modern Türk müziğinin yükselen yıldızı Melike Şahin, İngiliz müzik sahnesinin yenilikçi müzisyenleri Jake Long ve Chelsea Carmichael, Dunja Botic, Tamar Osborn, Yunan asıllı İngiliz kontrbas sanatçısı ve besteci Thodoris Ziarkas, Yazz Ahmed, Eralp Güven, Erdem Başer ve Ekin Eti, Anadolu geleneklerini yeni nesle aktaran Derya Yıldırım, Tolgahan Çoğulu ve Muhlis Berberoğlu 14 Ekim'de Zorlu PSM'de aynı sahneyi paylaşacak.

Air Anatolia, Zorlu PSM, EFG Londra Caz Festivali ve Gülbaba Records’un iş birliği ve British Council’ın desteği ile hayata geçirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT