Alexander Boldachev

Alexander Boldachev

Tarihler: 09 Ocak 2021 Cumartesi ~ 09 Ocak 2021 Cumartesi 09 Ocak 2021 20:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: 1. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2021 ~ Oca 9, 2021
My Open Stage sunar! Dünyaca ünlü arp sanatçısı Alexander Boldachev’i Türkiye’deki izleyicileri ile çok özel bir etkinlikte buluşturuyoruz. Solo ve duo performanslar ile özel konukları ile çok özel bir deneyime hazır olun.

Alexander Boldachev

Müzik bestecisi, aranjör, öğretmen ve virtüöz arpçı Zürih, İsviçre'de yaşıyor. Japonya'da 2018 Aoyama Müzik Ödülü sahibidir. Boldachev, müziğiyle ABD, Japonya, İngiltere, İtalya, İsviçre, Belçika, Bulgaristan, Rusya ve Fransa'da birçok ödül aldı. Boldachev ayrıca Moskova Bolşoy Tiyatrosu'nda konuk solist ve Salvi Harps'ın resmi sanatçısıdır. Zürih Arp Festivali'nin kurucusudur ve Rusya ve İsviçre'de çifte vatandaşlığa sahiptir.Boldachev'in müzik tarzı, klasik müzik ve popüler modern müziğin yorumlanmasının birleşimi ile arp repertuarının genişletilmesine dayanmaktadır.Boldachev iki solo albüm çıkardı ve çeşitli oda müziği albümlerine katkıda bulundu. Otuzdan fazla orijinal arp parçası besteledi ve arp için yüzden fazla nota yazdı.

Boldachev, Rus kemancı Alexander Kuznetsov ile “Game of Tones” adlı bir müzik ikilisi kurdu. Müzikleri için 2015 yılında Swiss Prix Walo ödüllerine layık görüldüler.

Eğitim: Zurich University of the Arts, St. Petersburg N.A. Rimsky-Korsakov Devlet Konservatuarı
Albümler: The Harp as an Orchestra, Frédéric (Arr. for Harp)

- Etkinliğe bilet aldıktan sonra 5 haneli referan numarınızın aktif edilebilmesi için destek@myopenstage.com adresine göndermeniz gerekmektedir.- Referans numarası bilet alım saatinden sonra 24 saat içinde aktif olacaktır.- Organizatör yayın tarihlerini değiştirme hakkına sahiptir.- Online etkinlik için biletinizi satın aldıktan sonra, etkinliği izleyeceğiniz link ayrıca e-posta adresinize gönderilecektir.- Online etkinliği izleyeceğiniz link ayrıca Biletix web sayfasına üyelik girişi yaptıktan sonra biletlerin sayfasından da ulaşabilirsiniz.- Bilet satın alma işlemi sonrası size gönderilen işlem referansı aynı zamanda sizin şifreniz olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT