Aleyna Tilki

Aleyna Tilki

Tarihler: 09 Nisan 2018 Pazartesi ~ 09 Nisan 2018 Pazartesi 19:30

Yer: Emaar Square Mall

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2018 ~ Nis 9, 2018

Anadolu Yakası’nın yepyeni yaşam merkezi Emaar Square Mall, baharı düzenlediği birbirinden eğlenceli ve farklı etkinliklerle karşılamaya hazırlanıyor. Nisan ayında birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Emaar Square Mall, 15 Nisan tarihinde Türkiye’nin en genç yeteneklerinden biri olan Aleyna Tilki’yi ağırlayacak.

Anadolu Yakası’nın yepyeni yaşam merkezi Emaar Square Mall, bu baharda gerçekleştireceği etkinlikler ile ziyaretçilerine eğlenceli anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Nisan ayında birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak Emaar Square Mall, 15 Nisan tarihinde Türkiye’nin en genç yeteneklerinden biri olan Aleyna Tilki’yi ağırlayacak. Aleyna Tilki 15 Nisan tarihinde en sevilen şarkılarını Emaar Square Mall ziyaretçileri için seslendirecek.

Baharı müzik ve eğlence ile karşılamak isteyen herkes Emaar Square Mall’un davetlisi olarak Aleyna Tilki konserini ücretsiz izleyebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT