Alireza Ghorbani

Alireza Ghorbani

Tarihler: 04 Ekim 2022 Salı ~ 04 Ekim 2022 Salı 20:00

Yer: AKM - Türk Telekom Opera Salonu

Ücret: 1. Kategori - 800.00 TL 2. Kategori - 600.00 TL 3. Kategori -450.00 TL

Nereden Alınır: https://biletinial.com/

Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cd İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2022 ~ Eki 4, 2022

İran’ın etkileyici sesi Alireza Ghorbani İstanbul’da!

Alireza Ghorbani, 4 Ekim Salı Akşamı İstanbul 4. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali’ni açıyor.

İstanbul 4. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali bu yıl açılışını 4 Ekim Salı akşamı İranlı ünlü yorumcu Alireza Ghorbani ile AKM’de yapıyor.

Bu yıl 4-5-6 Ekim tarihlerinde yapılacak olan İstanbul 4. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali 4 Ekim Salı akşamı Alireza Ghorbani konseri ile AKM’de başlıyor. İran’dan dünyaya ulaşan etkileyici sesi ile haklı üne sahip olan Alireza Ghorbani festival kapsamında özel bir konser verecek. Sanatçıya konserde ünlü yorumcu Yavuz Bingöl de bir şarkı ile eşlik edecek.

Alireza Ghorbani, 4 Ekim akşamı İstanbullu müzikseverlere eşsiz sesi ve yorumu ile İran geleneksel müziğinin modernize edilmiş halini tanıtacak. Fars halk müziğinin geleneklerine derinden bağlı olan Ghorbani, diğer kültürlerin müziklerine olan doyumsuz merakı ile elde ettiği müzikal çeşitlilik ile sanatını zenginleştiriyor.

Songlines dergisi: “Kuran'ı Kerim okumak için eğitilen Alireza Ghorbani, genç yaşta sesinin yeteneklerini geliştirdi ve Orta Doğu müziğinin sayısız gamında ustalaştı. Son yıllarda otantik geleneklere her zaman saygı gösteren sanatçı, İran müziğinin en yenilikçi kayıtlarını yayınlıyor” cümleleri ile sanatçının başarısını özetliyor.

Klasik Fars müziğinin yeni temsilcilerinden olan Ghorbani, 4 Ekim Salı akşamı vereceği konserde son albümü ‘Ba Man Bekhan’dan parçaların yanı sıra artık birer klasik olmuş eserlerini de AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda yorumlayacak.

Biletler Biletinial’da!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT