Alp Özdayı Quartet

Alp Özdayı Quartet

Tarihler: 15 Aralık 2021 Çarşamba ~ 15 Aralık 2021 Çarşamba 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 80 TL

Nereden Alınır: https://nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2021 ~ Ara 15, 2021

1983 yılında İzmir’de doğdu,1994 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı vurma çalgılar böllümünü kazanarak Doç. Bora Adsay ile çalışmalarına başladı.1999 yılında Cem Örnek ile 2001 yılında Doc. Haşim Yedican ile çalışmalarına devam etti. Temmuz 2001’de Sevda Cenap And Müzik Vakfı ile, İsrail’de düzenlenen Jeunnes Musicalles Festivali’ne katıldı. Orada çeşitli oda müziği grupları ile Ashkelon, Ashod ve Tel Aviv’de konserler verdi. Haziran 2002’de H.Ü.Akademik Senfoni Orkestrası ile Berlin’de düzenlenen Avrupa Gençlik Festivalinin açılış konserinde görev aldı. 2004 yılında mezun oldu. Ankara Devlet Opera ve Balesi’nde 4 yıl sözleşmeli orkestra sanatçısı olarak görev yaptı. 2004 yılında Hacettepe Senfoni Or-kestrasında kadrolu olarak çalışmaya başladı. Aralık 2005’te İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin açmış olduğu sınavı kazandı. 2009 yılının Temmuz ayında Belçika’nın Sint-Truiden kentinde düzenlenen ‘Ludwig Albert İnternational Marimba Academy’ Marimba yaz okuluna katıldı. Orada Lin Chin Cheng,Ludwig Albert ve Naoko Takada ile çalıştı. Acdemiezaal’da gerçekleşen marimba konserine katıldı ve solo performans sergiledi. 2010 yılının Temmuz ayında Hollanda’ nın Amsterdam kentinde düzenlenen Zeltsman Marimba festivaline katıldı, Conservatorium Van Amsterdam’da düzenlenen Marothon Marimba konser projesinde yer alarak solo performans sergiledi. Hala İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestra Sanatçısı olarak görevine devam etmektedir.

Alp Özdayı (vibrafon),
Onur Mülayim (g),
Selim Gürcan (b),
Turgut Alp Bekoğlu (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT