Altuğ Akınsel

Tarihler: 26 Nisan 2012 Perşembe ~ 26 Nisan 2012 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Hayal Bistro

Ücret: 1. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Hayal Bistro

Adres: Meşelik Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 26, 2012 ~ Nis 26, 2012

Akademik Kariyerden Müzik Sektörüne Geçiş... Değişmişiz Albümü İle Rock Müziğin Yeni Yeteneği Altuğ Akınsel…

Küçük yaşta başladığı müzik kariyerine bir çok başarı sığdıran Altuğ Akınsel akademik kariyerinin ve başarılarının yanısıra ilk solo albümü "Değişmişiz" adını verdiği çalışmasıyla dinleyicileriyle buluşuyor. Toplam 10 şarkının yer aldığı albümün 10 şarkısının söz ve müziği aynı zamanda aranjörlüğünü Altuğ Akınsel üstlendi.

Albümün 9 numarada yer alan şarkısının sözleri ise Malhun Deniz Yıldız imzası taşıyor…Altuğ Akınsel ismi ilk olarak ; özellikle genç kitlenin beğeniyle takip ettiği Okan Bayülgenin sunduğu Medya Kralı isimli program ile tanındı. Yetenekleri ile Okan Bayülgenin de beğenisini kazanan genç müzisyen katıldığı programda Müzik Piyasanın ileriye dönük kalıcı bir müzisyen kazanacağının ilk sinyallerini verdi.

Albümün Tamamı 1 Defada Kaydedildi
Müzikte doğallık fikrini savunan ‘’Altuğ Akınsel’’ bu fikri albüm kayıt aşamasınada taşıdı. Albümde yer alan şarkıların tamamı hücum kayıt tekniğiyle kaydedildi. Vokal kayıtlarıda bu fikre dahil edilerek sadece 1 kez kaydedilip mix aşamasına geçildi.

Albümün Video Klip Şarkısını Dinleyiciler Belirleyecek
Albümün çıkış şarkılarından olan "Söz Konusu" ve "Değişmişiz" çok yakında radyo ve internet platformlarında yayınlanmaya başlayacak. Aynı zamanda dinleyicilerin beğenisi göz önünde bulundurularak bu iki parçadan birine kısa zaman içinde video klip çekilerek müzik kanalarında ve internette ki yerini alacak.

Altuğ Akınsel 8 kişiden oluşan orkestra arkadaşlarıyla İstanbul’un sevilen mekanlarında verdiği konserlerle de kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazandı... Yakın zamanda yer alacağı festival ve üniversite konserlerinde de daha geniş kitlelere müziğini ulaştırarak adından sıkça söz ettirecek.

Altuğ Akınsel Kimdir?
Altuğ Akınsel, 1991 Yılında İstanbul'da doğdu. 7 Yaşında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Klarinet bölümünü kazandı ve Devlet Opera ve Balesi eski Klarinet Grup Şefi Orhan DOĞANER ile öğrenimine başladı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası'nın piyanist Farhad Badalbeyli ile Azerbaycan Devlet Filarmoni Salonu'ndaki konserlerinde görev aldı.

2009 Yılında İş Sanat Kültür Merkezinde Astor Piazzolla'nın Primavera&İnvierno Porteno adlı eserlerini İ.Ü.Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası ile solo olarak seslendirdi. 2010 Yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda "Yüzleşme" adlı oyunun müzik direktörlüğünü yaptı. 2011 Haziran'ında "Marmara Senfoni Orkestrası"nı kurdu ve müzik direktörlüğünü üstlendi. Marmara Senfoni Orkestrası’nın ilk konserinde konsept olarak Türk halk müziğini senfoni ile birleştirerek Kartal Belediyesinin Yaz Festivalinde,bir konser gerçekleştirdiler.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası ile Belfort'ta diğer ülkelerden de 5000'e yakın müzisyenin katıldığı Fimu 2011 Festivalinde yer aldı. Aynı zamanda Trt Belgesel kanalı için hazırlanan Yılkı Atları adlı belgeselin müziklerini yaptı.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Yakında Whatsapp'tan hazırlanan bir eser yayınlanabilir. Teoman'nın Daha 17 adlı şarkısı eşliğinde. Lol.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT