Andrew Rayel - Ruben de Ronde - Ben

Andrew Rayel - Ruben de Ronde - Ben

Tarihler: 05 Ekim 2018 Cuma ~ 05 Ekim 2018 Cuma 05 Ekim 2018 22:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: VIP - 220.00 TL Normal - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2018 ~ Eki 5, 2018

Andrew Rayel, Ruben de Ronde ve Ben Gold, Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi'nde sizlerle olacak.

A State of Trance, Tomorrowland ve Trancemission gibi festivallerde yarattıkları akım ve milyonları aşkın dinleyici kitlesi ile Trance Family'nin en büyük elçileri haline gelmişlerdir. 

Find Your Harmony, Horizon ve Armada Music ile bildiğimiz Andrew Rayel, All in ve Rainbow ile bildiğimiz ve A State of Trance'ın varisi Ruben de Ronde, Sound Advice albümü ile yakın geçmişte Trance Family'nin tüm enerjisini toplayan Ben Gold huzur ve barışın Trance Müziğe aidiyetini katılımcılarına tattıracak olan Flexanima - Move Yourself ile 5 Ekim Cuma Zorlu PSM’de!

Andrew Rayel
Henüz 17 Yaşında Armin Van Buuren tarafından müziğe armağan edilen Andrew Rayel, Armada'dan çıkardığı başarılı projeleri ile adını trance family'de duyurmuştur.Enerjik tonundan ödün vermeyerek başarılı kariyerini DJ MAG listesine taşımıştır. A State of Trance sahnesinin en sükseli isimlerinden olan Rayel, In Harmony Music adıyla kurduğu label ile müziğini marka haline getirmiştir.

Find Your Harmony Radio Showu ile müzik severlere hükmeden ve Trance Reborn ile kulaklarımıza aşina olan ANDREW RAYEL,  5 Ekimde  Flexanima - Move Yourself sahnesinde! 

Ruben de Ronde
A STATE OF TRANCE'ın tahtında oturan Hollandalı Prodüktör Dj, Rainbow ve All In ile hafızalara kazınmıştır. 13 Nisanda Istanbulda Vini Vici ile aynı sahneyi paylaşan ve kaçıranlar için ikinci şansı veren Ruben De Ronde,  5 Ekimde Flexanima - Move Yourself sahnesinde! 

Ben Gold
Armada bünyesinde yaptığı özgün şarkılarıyla adını duyuran, Sound Advice albumu ile müziğini ve kitlesini bambaşka boyutlara aktaran Ben Gold, '' There will be angels '' ve ' I'm In A State Of Trance '  ruhunu yaşatmak üzere 5 Ekimde Flexanima - Move Yourself sahnesinde!

 

Kapı Açılış : 22:00

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.                                        - Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.                      - Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.                                                                         - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.           - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.                                                                                                                                      - VIP biletler, sahne üzeri DJ arkasında ayrılan özel alana giriş hakkı verir.- Etkinlik sahne üstü ayakta olarak gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT