Jeung Beum Sohn - İstanbul Resital

Jeung Beum Sohn - İstanbul Resital

Tarihler: 14 Haziran 2019 Cuma ~ 14 Haziran 2019 Cuma 14 Haziran 2019 20:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi the Seed

Ücret: 1. Kategori - 300.00 TL 2. Kategori - 250.00 TL 3. Kategori - 200.00 TL 4. Kategori - 150.00 TL Ayakta - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2019 ~ Haz 14, 2019
Jeung Beum Sohn, 14 Haziran'da Sakıp Sabancı Müzesi the Seed sahnesinde...

Dünyanın en prestijli uluslararası piyano yarışmalarından Münih'te düzenlenen ARD Uluslararası Müzik Yarışması 2017 Birincisi SOHN, aynı zamanda bu önemli yarışmayı kazanan ilk Koreli Piyanist olma ünvanını da taşıyor!

"Rakipsiz bir şekilde eğitilmiş güçlü bir tekniğe sahip" Der Westen
Tanrı vergisi yeteneğini müzikal bir olgunluk, güçlü ve kusursuz bir teknikle birleştirerek dinleyicilerin kalplerini kazanan piyanist Jeung Beum Sohn, ARD birinciliği ile dünya piyanistler ligine giriş yaptı. Sanatçının bu sezon Leipzig Gewandhaus'da verdiği resital hem CD olarak canlı kaydedildi hem de Alman televizyonlarından yayınlandı.

İlk kez 8 yaşındayken Kumho Art Hall'da "Kumho Dahi Çocuklar Konser Serisi"nde sahneye çıkan Sohn'un üstün yeteneği daha küçük yaşlarından itibaren dikkatleri üzerine çekti. Sanatçı, Kore'deki Joongang, Ewha-Kyunghyang ve Eumak Chunchu müzik yarışmaları gibi yarışmalarda ödül ve dereceler kazandı. Önce Seul Sanat Okulu ardından Kore Üniversitesi Sanat Akademisi'ni bitiren Jeung Beum Sohn, Münih Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi mezuniyetinin ardından müzik çalışmalarına Münster Müzik Akademisi'nde devam etmektedir.

2011'de birincilik ödülünün verilmediği George Enescu Uluslararası Müzik Yarışması'nda "Gümüş Madalya"  20 yaşındaki Jeung Beum Sohn'a verildi. Ertesi yıl Geneve Uluslararası Müzik Yarışması "Özel Ödül", Val Tidone Uluslararası Müzik Yarışması "İkincilik" ödülü, Isang Yun Uluslararası Müzik Yarışması "Üçüncülük" ödülü ve Seul Uluslararası Müzik Yarışması "Dördüncülük" ödülü Sohn'un oldu. 2012'yi ödüllerle dolu bir sene olarak geçirdikten 5 yıl sonra 2017'de girdiği ARD Uluslararası Müzik Yarışması, sanatçının hayatında dönüm noktası oldu. ARD "Birincilik" zaferi, Jeung Beum Sohn'a dünya sahnelerinin kapılarını açtı. Şampiyon piyanist, dünyanın önde gelen salonlarında ve büyük orkestralarıyla sahneye çıkmaya başladı. Müzikal çalışmalarına devam ettiği Almanya'da Münih Gasteig Hall'ün yanı sıra Stuttgart, Dresden, Weimar ve Leipzig'de sahneye çıktı. Birlikte aynı sahneyi paylaştığı orkestralar arasında ilk akla gelenler Bavyera Radyo Senfoni Orkestrası, Münih Radyo Orkestrası, Münih Oda Orkestrası, Gwangju Senfoni Orkestrası ve Seul Filarmoni Orkestrası.

-Resitaller, tam belirtilen saatte başlar ve kapılar kapanır.-Alkış arasında kapılar açılmaz. -Geç kalan konuklar resitalin ikinci yarısını izleyebilirler.-Ara verilmeyen resitallerde bu uygulama yapılamamaktadır. -Konukların resital başlama saatinden en az 30dk. önce salonda bulunmaları önerilir.  -İstanbul Resitalleri, tarih sanatçı ve yer değişikliği yapma hakkını saklı tutar. -12 yaşından küçükler alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT