Arkas Trio

Tarihler: 27 Haziran 2013 Perşembe ~ 27 Haziran 2013 Perşembe Saat: 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: Balkon - 102.00 TL (Tam) 1. Kategori - 67.50 TL (Tam) 2. Kategori - 56.50 TL (Tam) 3. Kategori - 45.00 TL (Tam) 5. Kategori - 34.00 TL (Öğrenci)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Aya İrini Müzesi gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2013 ~ Haz 27, 2013
Arkas Trio

Arkas Trio
27.06.2013
Aya İrini Müzesi

Arkas Trio
Tuncay Yılmaz: Keman 
Gustav Rivinıus: Viyolonsel 
Emre Elivar: Piyano
Franz Schubert
Notturno, D 897 (Op. post. 148)

Camille Saint-Saëns
Üçlü, No. 2, Mi minör, Op. 92

Johannes Brahms
Trio, No. 1, Si Majör, Op. 8

Ara dahil 100’ sürer.

Sanatlarını uluslararası alanda kanıtlamış üç yetkin ve değerli sanatçıyı bir araya getiren Arkas Trio ilk defa festivale katılıyor. 2011 yılında kurulan topluluk ülkemizin genç kuşak müzisyenleri arasında parlayan iki ismi; Sofya Filarmoni, Moskova Senfoni, Stuttgart ve Moskova Musica Viva Oda Orkestraları, Saarland Radyo Senfoni, BBC Concert Orchestra ve West Virginia Senfoni gibi pek çok orkestra eşliğinde konserler veren Tuncay Yılmaz ile kusursuz müzisyenliği ve eksiksiz tekniğiyle nefes kesen, uluslararası yarışmalarda kazandığı birçok ödülle kariyerini taçlandıran Emre Elivar’ı barındırıyor. Toplulukta ayrıca, hem solist hem oda müziği sanatçısı olarak dünya çapında ün sahibi, virtüözitesi ve ifadeli olduğu kadar zeki yorumlarıyla övgü toplayan çellist Gustav Rivinius yer alıyor. Rivinius 1990 Çaykovski Yarışması’nda aldığı altın madalyayla başladığı uluslararası kariyerinde Kuzey Amerika’nın belli başlı tüm orkestralarının yanı sıra Moskova Filarmoni, Berlin Senfoni, Bavyera Radyo Orkestrası, Helsinki Filarmoni ve Lozan Oda Orkestrası gibi önemli orkestralar eşliğinde konserler vermekte. Yurtiçindeki başarılı konserlerinin ardından ilk yurtdışı konserlerini geçtiğimiz sonbaharda Berlin’de veren Arkas Trio Schubert, Saint-Saëns ve Brahms’ın eserlerinden oluşan bir programla ilk kez festival kapsamında Aya İrini Müzesi’nde!

- Siyah, Beyaz, Kırmızı Lale Kart üyelerine 2 bilet limiti vardır.
- Sarı Lale Kart üyelerine 1 bilet limiti vardır.
- Konsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır.
- Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.
- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.
- Satın alınan biletler, konserin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.
- Elde olmayan nedenlerle konser mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Elde olmayan nedenlerden ötürü konser programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Tüm konser mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT