Audio Bullys

Tarihler: 19 Şubat 2011 Cumartesi ~ 19 Şubat 2011 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 39,50 TL, Öğrenci: 34,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2011 ~ Şub 19, 2011

MySpace: http://www.myspace.com/audiobullys
Web: http://www.audiobullys.com/

7 yıllık bir geçmişi olan İngiliz elektronik müzik ikilisi Audio Bullys, 2003 yılında yayınladığı ilk albümü ‘Ego War’ ile eleştirmenlerden iyi not almış ve Birleşik Krallık’taki dans pistlerini uzun bir süre ele geçirmişti. Sonradan yayınladıkları ‘Generation’ albümünden çıkan hit, Nancy Sinatra sample’lı ‘Shot You Down’ ise grubun çok daha geniş kitlelere ulaşmasına öncülük etti.

Son olarak 2010 yılında çıkardığı ‘Higher Than The Eiffel’ ile tekrardan hayat bulan Audio Bullys’in kendine özgü müzik tarzını klasik şarkı sözlerinden funk, house ve techno tınılarına uzanan, punk duruşlu elektro beat’ler oluşturuyor. Canlı enstrümanların da kullanıldığı, hareketli ve modern bir elektronik müzik konseri izlemek için 19 Şubat tarihinde GHETTO’da olun!

To recap briefly, seven or so years ago the electronic music duo Audio Bullys shot across the horizon with a series of tracks that saw them feted as one of the most important UK dance acts, debut album ‘Ego War’ garnering positive reviews aplenty and putting the band in the all conquering UK dance royalty. Follow up ‘Generation’ spawned the mega hit ‘Shot You Down’, which samples the Nancy Sinatra version of the song, and propelled Audio Bullys firmly into the mainstream. Audio Bullys had sprung back to life, the fourteen tracks of ‘Higher Than The Eiffel’ laid down in a six month period. More than a selection of beats to be played intermittently in DJ sets, this was the real deal, a collation of influences from those classic songwriters through the myriad dance music of funk, house and techno with a good dose of punk attitude and electro beats where electronics or live instrumentation took their place.

DJ Set: Mindfreq

18 yaş sınırı vardır
Kapıda: 40 TL


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT