Aydın Kurtoğlu

Tarihler: 07 Şubat 2018 Çarşamba ~ 07 Şubat 2018 Çarşamba 07 Şubat 2018 21:00

Yer: Jolly Joker Beyoğlu

Ücret: Sahne Önü - 124.50 TL VIP - 90.50 TL Ayakta - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2018 ~ Şub 7, 2018
Pop müziğin başarılı ismi Aydın Kurtoğlu, 7 Şubat'ta Jolly Joker Beyoğlu sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Aydın Kurtoğlu, 2014 yazında piyasaya çıkardığı ilk projesi “Köle” ile müzik dünyasına başarılı bir giriş yaptı. İkinci projesi “Hayırlı Günler”i 2015 Mart ayında yayımlandı. 2015 Eylül ayında Öptüm’ü yayımlayan başarılı yorumcu hem tarzı hem de klibiyle adından çok söz ettirdi. 2016 Temmuz ayında ise listeleri alt üst eden single çalışması "Yak"ı hayranlarıyla buluşturdu. Uzun süre listelerde zirvede olan “Yak”,  sosyal medyadan paylaşılan en popüler şarkılar listesinde yer aldı. 2017 Nisan ayında son maxi single’ı ''Pişman”ı müzikseverlerle buluşturdu.

Maxi single'ında; Pişman, Tüh Tüh ve Spor Aşk isimli üç yeni şarkı, Mevsim Bahar şarkısının coverı, eski şarkıları; Köle, Hayırlı Günler, Öptüm, Yak ve versiyonları olmak üzere toplamda 13 şarkı yer alıyor. Mustafa Ceceli'nin düzenlemesini yaptığı “Mevsim Bahar” coverının dışındaki tüm şarkıların düzenlemeleri Serkan Balkan imzası taşıyor. “Tüh Tüh”, “Spor Aşk” ve “Pişman” klipleriyle büyük beğeni toplayan ve listelerde uzun süre yerini koruyan Aydın Kurtoğlu yeni projeleri için çalışmalarına devam ediyor.

- 18 Yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Sahne Önü ve VIP bilet sahiplerine minimum 2 kişi olması şartı ile bistro imkanı sunulmaktadır.- Sahne Önü ve VIP bilet sahiplerinin 0 532 601 18 55 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmalarını rica ederiz.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT