Ayşe Hatun Önal

Ayşe Hatun Önal

Tarihler: 22 Ocak 2016 Cuma ~ 22 Ocak 2016 Cuma 22 Ocak 2016 22:00

Yer: Circus Club

Ücret: - 77.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2016 ~ Oca 22, 2016
Ayşe Hatun Önal, Esteworld sponsorluğunda 22 Ocak akşamı Circus Club'ta sahne alıyor.

"Her şey mümkün sadece hayal et" sloganı ile yola çıkan sirk temalı kulüp, konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Circus Club'ın heyecan verici şovları, Ayşe Hatun Önal'ın yüksek tempolu performansıyla buluşuyor. Çıkardığı her şarkıyla listeleri alt üst eden, her hareketi çok konuşulan Ayşe Hatun Önal; "Çak Bi Selam", "Güm Güm" gibi kült olmuş şarkılarıyla Circus Club'da sizlerle buluşacak.

Circus Club'da garip, acayip, şaşkınlık verici bir dizi eğlence sizleri bekliyor olacak. Cüceler, akrobatik gösteriler, sıra dışı palyaçolar, yılan kadın ve şov kızlarının dans performanslarıyla büyüleneceksiniz. Circus Club'a göz kamaştırıcı ışık oyunları ile aydınlatılmış bir anahtar deliğinden geçerek adım atıyorsunuz. Boyut kavramı, mekandaki dev mantarlar ve şekerlerle yeni bir anlam kazanıyor. Sirkin vazgeçilmezi "Circus Elephant", bütün ihtişamı ve top üzerindeki denge duruşuyla kapıda sizleri karşılıyor. 

VIP müşterilerine hizmet verecek Boğaz manzarasına hakim ikinci katı, sirk hayatının gizemli ve gösterişli atmosferini yansıtıyor. Duvarlarda kullanılan perdeler, renkli duvar kağıtları, zemin ve tavanda kullanılan malzemelerle üç boyutlu bir hava yaratıldı. Mekanı bölen zincirler ayrı bir hareketlilik katarak, ayna ve gizli ışık oyunları Circus Club'ın adrenalin dolu ve dinamik atmosferini hayata geçiriyor. Top havuzu, küre salıncaklar ve şaşırtmalı aynalarla kaplı labirentiyle yetişkinler için alışılmışın dışında bir eğlence merkezi hazırlandı. Performansların sergileneceği sahneler müşterilerin kullanım alanlarına entegre edilerek daha interaktif ve hareketli bir ambiyans yaratıldı. İplere asılı performans sanatçıları gece boyunca yürek hoplatan gösterileriyle geceye adrenalin katacak.

Eğlenceye doyacağınız, şarkılarla coşacağınız eşsiz sirk eğlencesi için Esteworld sponsorluğunda düzenlenen Ayşe Hatun Önal konserine davetlisiniz.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Loca ve stand bilgilerinin ayrıntıları 0 (212) 261 19 88 nolu numaradan alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT