Ayşe Tütüncü Beşlisi

Tarihler: 12 Mayıs 2009 Salı ~ 12 Mayıs 2009 Salı - Saat: 21:30

Yer: Ghetto

Ücret: 20-15 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto Gişe

Adres: Kalyoncu Kulluk Caddesi, 10 Beyoğlu 34440 İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2009 ~ May 12, 2009
Ayşe Tütüncü Beşlisi

Caz’ın özgürlükler dünyasını piyano tuşlarında keşfeden Ayşe Tütüncü, ilk bakışta aralarında hiçbir benzerlik yokmuş gibi görünen müzikleri birleştirmek ve bunlardan armonik bir bütünlük yaratmaktaki ustalığıyla tanınıyor. Klasik Batı Müziği ile yerel müzikleri birleştiren ve ortaya çıkan bütünlüğü caz üslubunda yorumlayan Ayşe Tütüncü’yü dinleyenler; geniş bir coğrafyada, tarihin farklı noktalarında gelişen müzik türlerinin birlikte, uyum içinde dans edişlerine tanık oluyorlar.

Albümleri Çeşitlemeler, Panayır ve Yedi Yer Yedi Gök yurt içi ve yurt dışında 15 ülkede daha basıldı ve dikkatleri çekti. Downbeat, Avant, Jazz Dergisi, The Sunday Times, The Guardian ve daha birçok başka yerde incelikli yazılarla tanıtıldı ve övgüler aldı. Perküsyon grubuyla NorthSea Caz Festivali, Talos ve Traumzeit Festivalleri, Suriye Caz Festivali, Üçlüsüyle Zagrep, Padova ve Londra Caz Festivalleri gibi çeşitli uluslararası festivallere katıldı. Ayşe Tütüncü GHETTO konserinde ‘Çeşitlemeler’, ‘Yedi Yer Yedi Gök’ albümünden örnekler ve repartuara yeni eklenen parçalarla karşınızda olacak.

Ayşe Tütüncü piyano
Yahya Dai tenor ve soprano saksofon, flüt ve elekt.nefesli
Serdar Gönenç perküsyon
Gökçe Gürçay davul
Emre Karabulut elektrogitar

Tarih: 12 Mayıs Salı 2009
Saat: 21:30
Ücret: 20-15 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT