BaBa ZuLa

BaBa ZuLa

Tarihler: 03 Haziran 2022 Cuma ~ 03 Haziran 2022 Cuma 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Avantajlı Dönem Genel Giriş - 100.00 TL Öğrenci - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2022 ~ Haz 3, 2022
Türkiye modern müzik tarihinin özgün psikedelik ekiplerinden BaBa ZuLa, 3 Haziran’da konuğumuz oluyor!

1996’da kurulan BaBa ZuLa, “Tabutta Rövaşata” filminin müziklerini yapan ZeN grubunun içinden doğdu. 25 seneyi aşkın süredir sayısız film müziğine ve iş birliğine imza atan BaBa ZuLa; Mad Professor, Tuncel Kurtiz, Serra Yılmaz ve CAN'den Jaki Liebezeit gibi birçok sanatçıyla birlikte üretimler yaptı. 60’ların psikedelik müziği ve Anadolu rock tınılarına, elektronik ve dub öğeleri ekleyerek kendilerine özgü psikedelik bir tarz oluşturan grup; bugüne kadar 6 kıtada 66 farklı ülkede gerçekleşen konserlerle dinleyicileriyle buluştu. Kendi tasarladığı elektro sazları çalan Osman Murat Ertel ve kaşık ziller, makine ve elektroniklerdeki Mehmet Levent Akman’ın kurucusu olduğu BaBa ZuLa’nın çekirdek ekibinde; 10 küsür yıldırdır dünyanın farklı yerlerinde birlikte çaldıkları Ümit Adakale (darbuka, davul, perküsyon) de yer alıyor. Konserde BaBa ZuLa’ya bas gitarda Veys Çolak ve vokallerde Esma Ertel de eşlik ediyor.

Bilet Fiyatları:

Avantajlı Dönem Genel Giriş - 100.00 TL Öğrenci - 50.00 TL

Önemli Notlar:

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur. - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınamamaktadır. Vestiyere palto, mont, ceket ve sırt çantaları ücret karşılığı bırakılabilir. - Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder. - İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir. - İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT