Babylon Newcomers Festival: Factory Floor

Tarihler: 30 Mart 2012 Cuma ~ 30 Mart 2012 Cuma - Saat: 24:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 22.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2012 ~ Mar 30, 2012

2005 yılında Londra’da kurulan Factory Floor, Newcomers Week kapsamında Babylon sahnesinde 30 Mart Cuma akşamı sıra dışı bir performans vermeye hazırlanıyor.

KaitO grubundan da tanıdığımız Nik Void’un vokalleriyle hayat verdiği grup, Londra’nın o kendine çok yakışan karanlık ve sisli yüzünü o kadar benimsemiş ve müziğine katmış ki, tarzları eleştirmenler tarafından “kıyamet sonrası müziği” olarak adlandırılıyor.

NME dergisi ise grubun tarzını, yeraltı diskosunun soundtrack’i olarak tanımlıyor. Factory Floor’un müziğinde alışık olduğumuz davul ve bas enstrümanları dışında bolca sample, synth ve loop kullanılıyor. “Bipolar” isimli parçaları sonrasında Joy Division ve The Fall gibi isimlerle karşılaştırılmaya başlayan grup, 2009 yılında CD’lerini gönderip “Wooden Box” şarkılarına remix teklifinde bulundukları Joy Division ve New Order’ın davulcusu Stephen Morris’in de dikkatini kısa sürede çekmeyi başarmış.

“Wooden Box” parçasını remix’ledikten sonra Morris grubun prodüktörlüğünü üstlenmiş. 80’lerin başında müzik sahnesini egemenliği altına alan, başını Joy Division’ın çektiği post-endüstriyel akımdan oldukça ilham alan Factory Floor, karanlık müziklerini elektronik elementlerle birleştirerek günümüz sound’una ulaşıyor. Drone, elektronik ve no-wave sevenleri oldukça tatmin edecek Factory Floor performansı Babylon’da bize alışılmışın dışında bir gece yaşatacağa benziyor.

22.00: Kapı Açılış
23.00: Men With a Plan
00.00: Factory Floor

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Babylon uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir. - Kapı Açılış 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT