Badem

Tarihler: 02 Mayıs 2014 Cuma ~ 02 Mayıs 2014 Cuma 22:30

Yer: KadıköySahne

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2014 ~ May 2, 2014
Badem

Rock grubu Badem, 2 Mayıs'ta vereceği konserle KadıköySahne'de sevenleriyle buluşuyor.

Mustafa Kemal Öztürk (vokal, piyano), Barış Bahçeci (vokal, gitar, perküsyon), Mert Özdemir (gitar, banço, mandolin, vokal), Doğaç Başaran (bas gitar, vokal) ve Emre Yıldız'dan (davul, perküsyon) oluşan Badem; ilk albümünü Ekim 2005'te Sony BMG Music Türkiye'den çıkardı. 

1995'te BÜMK korolarında tanışan Mustafa Kemal Öztürk ve Barış Bahçeci, Devrim Ünay adlı arkadaşlarıyla isimlerinin baş harflerinden oluşan Badem (BArışDEvrimMustafa) adıyla bir vokal topluluğu kurdu. Vokallerini gitar ve piyanoyla destekleyen Badem, BÜMK bünyesinde bir çok konser verdi. Bestelerinin yanında birçok türkü düzenlemesi yapan grup, hayata bakışını ve şiirlerini çok sevdikleri Karacaoğlan'ın sözleriyle yaptıkları beste ve düzenlemelere konserlerinde yer verdi. Gruba zaman içinde çok çeşitli sazlar eklendi. 1998'de bas gitar ve davul enstrümanları da eklendikten sonra grup, şimdiki pop-rock formatına yakın bir hal aldı; ancak grubun uzun süre sabit bir davulcusu ve basçısı olmadı. Aynı sene Mert Özdemir gruba akustik gitarıyla dahil oldu ve Badem, Akdeniz Üniversitesi'nin düzenlediği Uluslararası Akdeniz Gençlik Şenliği'nde başarılı bir performans sergiledi. 

Grup; bundan sonra sırasıyla 19 Mayıs Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Avrupa Müzik Şenliği'nde sahne aldı. 2000'de korolarda tanıştıkları Doğaç Başaran bas gitarist olarak gruba katıldıktan sonra Badem, yeni haliyle Boğaziçi Üniversitesi'nde birçok konser verdi. Bir süre sonra BÜMK'de tanıştıkları Emre Yıldız, Badem elemanlarının cover parçalar çaldıkları The Bridge isimli grupta davul çalmaya başladı ve aradan bir sene geçtikten sonra Badem grubunun da davulcusu oldu. Mert Özdemir'in askere gitmesinden sonra 2002'de Show TV'nin Sing Your Song adlı müzik yarışmasına Toprak ismiyle katılan grup elemanları finallere kalmalarına rağmen Mert'in askerde olmasından dolayı çekilme kararı aldı.

Yarışmadan yaklaşık bir yıl sonra Mustafa Kemal Öztürk ve Barış Bahçeci uzun süredir üstünde çalıştıkları yapım firması kurma planlarını Anıl Savaş Kılıç adlı arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştiren ve Taşoda Ses Tasarım & Müzik Prodüksiyon firması Kasım 2003'te faaliyetlerine başlayan Badem; Mayıs 2004'te altı farklı şehirdeki on adet üniversiteyi kapsayan başarılı bir turneye imza attıktan sonra albüm çalışmalarına başladı. 

Badem grubunun senelerdir konserlerini takip eden on binlerce kişinin beklediği albümü artık raflarda... Modern ve akustik ağırlıklı pop-rock sound'u ve çok sesli vokallerle söyledikleri Karacoğlan sözleriyle Badem, genciyle yaşlısıyla geniş bir kesim tarafından büyük ilgi görüyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 21:00
- Konser: 22:30
- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT