Başak Yavuz Trio

Tarihler: 14 Şubat 2020 Cuma ~ 14 Şubat 2020 Cuma 14 Şubat 2020 20:00

Yer: Sait Halim Paşa Yalısı

Ücret: 1. Kategori - 500.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Köybaşı Cad. No:83 Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 223 05 66

Faks: 0212 223 06 67

Web: http://www.saithalimpasa.com/

E Posta: info@saithalimpasa.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2020 ~ Şub 14, 2020
Caz Eşliğinde Romantik Sevgililer Günü Yemeği Sait Halim Paşa Yalısı’nda!

Sait Halim Paşa Yalısı, Sevgililer Günü’nde özel bir gece geçirmek isteyenleri büyüleyici Boğaz manzarası, tarihi atmosfer ve romantik caz müziği eşliğinde ağırlıyor.

İstanbul’un en romantik mekanlarından Sait Halim Paşa Yalısı, Boğaz’a karşı aşk dolu lezzetler keşfetmek isteyenler için özel bir gece sunuyor. Yalının ödüllü Executive Şefi Oktay Özgün tarafından bu geceye özel hazırlanan Sevgililer Günü menüsünü aşk parçaları ile Başak Yavuz Trio taçlandırıyor. Başak Yavuz’a gitarda Bora Çeliker, saksafonda Barış Ertürk eşlik ediyor.

Başak Yavuz Trio
Vokal: Başak Yavuz
Gitar: Bora Çeliker
Saksafon: Barış Ertürk

Başak Yavuz
"Başak, şüphesiz, kendi jenerasyonunun en iyi müzisyenlerinden biri." - Aydın Esen -

Müziğe ilkokulda aldığı piyano dersleriyle başlayan, ortaokul ve lisede gruplarda piyano, gitar çalarak ve şarkı söyleyerek devam eden Başak Yavuz, ilk şarkılarını o zamandan yazıp seslendirmeye başladı. Mimarlık eğitiminden sonra Sibel Köse'nin caz vokal atölyesine katıldı. 2008 yılında Nardis Caz Vokal yarışmasını kazandı ve Randy Esen'in büyük desteğiyle kariyerini değiştirip müzik okumak amacıyla New York'a taşındı. 2012 yazında Manhattan School of Music'den "Master of Music" derecesiyle mezun olduktan hemen sonra David Liebman ve Peter Eldridge’in de içinde bulunduğu kalabalık bir ekiple birlikte ilk albümünü New York'ta kaydetti. "Things" isimli bu albüm, 2013 yılında Kalan Müzik etiketiyle basıldı. Türkiye, ABD, Kanada ve Avrupa’da sahne alan Başak Yavuz, Bahçeşehir Üniversitesi'nde caz vokal ve ensemble, Bilgi Üniversitesi'nde şarkı yazımı dersleri vermektedir, aynı zamanda Açık Radyo’da "Dünyanın Cazı" ve "Bi’ Şarkım Var" isimli programları hazırlayıp sunmaktadır. 2015 itibariyle Grammy ödülleri juri üyesidir.

- Bilet fiyatına set menü akşam yemeği ve içecek dahildir.- Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0 (212) 223 05 66 numaralı telefonu aramanız önemle rica olunur.- Menü detaylarını netleştirmek için biletinizi aldıktan sonra Sait Halim Paşa Yalısı'nı aramayı unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT