Bebeklere Beatles

Bebeklere Beatles

Tarihler: 11 Haziran 2023 Pazar ~ 11 Haziran 2023 Pazar 11:00 - 13:00 - 15:00

Yer: Zorlu PSM, Sky Lounge

Ücret: ÇOCUK + YETİŞKİN - ₺650,00 ÇOCUK - ₺350,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2023 ~ Haz 11, 2023

Bebekler, The Beatles’ın çığır açan müziğiyle ilk karşılaşmalarını festivalde yaşıyor, sahne bu kez bebeklere kucak açıyor.

“Tüm dünyada izleyen herkesin bayıldığı gösteri, çocukları resmen büyülüyor!”
– La Razón

LA PETITA MALUMALUGA

Eva Vilamitjana dans
Eduard Raventós viyolonsel
Nil Villà saksofon
Asier Suberbiola keman
Albert Vilà perküsyon

sanat yönetmeni Albert Vilà & Eva Vilamitjana
koreografi Eva Vilamitjana
düzenleme Jordi Bello
video tasarımı Anna Carreras
sahne tasarımı Paula Bosch
ışık tasarımı Claudi Palomino
ışık ve ses teknisyeni Ivan Rubio

The Beatles şarkılarından bir seçki
Süre: 40’ (arasız)

0-3 yaş arası bebeklere özeldi̇r. 5 yaşa kadar çocuklar katılabilir.

Dört müzisyen ve bir dansçıdan oluşan Barselonalı “La Petita Malumaluga”, bebekler ve ailelerini İngiliz Rock efsanesi The Beatles’ın unutulmaz parçalarının dans eşliğinde seslendirileceği bu eğlenceli performans için 51. İstanbul Müzik Festivali’ne bekliyor.

Minik izleyicileriyle sahnede son derece keyifli gösteriler ortaya koyan çağdaş dans ve müzik topluluğu uluslararası bir üne sahip. Başarılı ekip, çocukların dünyasına saygı duyan, çocukça olmayan, sanatsal açıdan zengin gösterilerin üretimine inanıyor. Müzik tarihine yön vermiş The Beatles’a ithafen yarattıkları modern dans, performans ve müziğin birleştiği bu gösteri; sade, beyaz bir sahnede geçiyor. Gösteride “Hey Jude”, “Yesterday” ve “Here Comes the Sun” gibi unutulmayan şarkılar keman, saksofon, viyolonsel ve vurmalı çalgılarla yorumlanıyor; bebekler çalan müziğe ritim tutmaya, sahnede özgürce dans ederek müzisyenlere eşlik etmeye çağrılıyor.

Özellikle 0-3 yaş arası bebeklere odaklanan performanslarıyla sanat dünyasında kendine benzersiz bir yer edinmeyi başaran La Petita Malumaluga, sanat kariyerlerinin yanı sıra pedagojik alanda da müthiş bir deneyime sahip dansçı Eva Vilamitjana ve müzisyen Albert Vilà tarafından kuruldu. 2009’dan beri sahneledikleri birbirinden özel 10 yapım ile 20’den fazla ülkede konser vererek basın, izleyiciler ve eleştirmenlerden büyük övgüler alan topluluğun yapımları Çin, Norveç, Birleşik Krallık, Fransa, Danimarka, Hong Kong, Tayvan ve Finlandiya’da bebeklerin hayatının ilk yıllarına izini bıraktı. Daha önce ziyaret ettikleri tiyatro ve festivaller arasında Teatre Nacional de Catalunya, Teatro Español, Mercat de las Flors, Festival Grec, Şanghay Çocuk Sanat Tiyatrosu, Festpillene Bergen Uluslararası Festivali, Ulusal Kaohsiung Sanat Merkezi, Uluslararası Hong Kong Sanat Karnavalı, Makao Kültür Merkezi ve Dansa València yer alıyor. “Bebeklere Beatles” projeleriyle Katalonya’daki prestijli Butaca Ödülü’ne ve İspanya’daki en önemli tiyatro ödülü olan Max Ödülü’ne aday gösterildiler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT