Begül Erhan Gitar Resitali

Tarihler: 05 Kasım 2021 Cuma ~ 05 Kasım 2021 Cuma 05 Kasım 2021 19:30

Yer: Kültüral Performing Arts

Ücret: Numarasız - 79.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Yeşilce Mah. Donatım Sok. No: 5 /A 34418 4. Levent, Sanayi Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 281 81 55

Web: https://kultural.com.tr/

E Posta: bilgi@kultural.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2021 ~ Kas 5, 2021
Begül Erhan Gitar Resitali, Kültüral Performing Arts sahnesinde sizlerle...

Begül Erhan
Ankara’da doğan Begül Erhan gitar eğitiminin başlangıcından kısa bir süre sonra konserler vermeye başladı. Gitarist, Türkiye’nin bir çok yerinde solo olarak verdiği konserlerde, pek çok kişinin belki de ilk defa gitarla tanışmasına vesile oldu. Ulusal ve yerel yayın organlarında kültür- sanat programlarına katıldı ve klasik gitarla ilgili söyleşi ve performanslar sergiledi.

Gitarist, uluslar arası alanda tanınmış ve saygın bir yer edinmiş birçok virtüözün ustalık sınıflarına (master class) katılarak ders ve kritikler almıştır.

Avrupa’nın en prestijli konser salonlarından Viyana Konzerthaus ve hemen ardından İtalya’nın Sicilya adasında vermiş olduğu başarılı konserler ile de yurtdışı kariyerine adım atan genç müzisyen aynı zamanda dünyanın pek çok yerinde yapılan festivallerde ve özel konser organizasyonlarında performans sergilemeye devam etmektedir.

Uluslar arası alanda başarı gösteren birçok sanatçı ile de ortak çalışmalarda bulunarak konserler vermektedir.

Repertuarında Rönesans dönemden günümüze, Latin bestecilerden Türkiye ezgilerine kadar uzanan geniş bir yelpazeden eserler bulunmaktadır.

İlk albümünü Ada Müzik etiketiyle Anadolu türkülerinden oluşan ‘Anatolian Folk Songs’ adı ile çıkartmıştır.Bu albüm aynı zamanda Türkiye’nin ilk kadın klasik gitar albümü olma özelliği taşımaktadır. İkinci albümü ise yine Ada Müzik etiketiyle klasik gitar müziğinin öncü gitarist & bestecilerinden İspanyol besteci Francisco Tarrega’nın eserlerinden oluşmaktadır.

Gitarist aktif olarak müzik çalışmalarına albüm kayıtları, ülkenin pek çok yerinde verdiği konserleri ve özellikle Anadolu’da klasik gitar konserinin seyrek verildiği ya da hiç verilmediği yerlerdeki ‘Anadolu’ya Gitar Resitalleri’ başlığıyla verdiği resital ve buluşmalar ile devam etmektedir. Aynı zamanda pek çok sayıda öğrenci yetiştirerek gitar eğitmenliğini sürdürmektedir.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT