Behçet Necatigil

Behçet Necatigil

Tarihler: 05 Mart 2018 Pazartesi ~ 05 Mart 2018 Pazartesi

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2018 ~ Mar 5, 2018

Türk edebiyatının değerli kalemlerinden Behçet Necatigil’in Uzak Yol Kaptanı, Gaz ve Kediciler öyküleri bir radyo tiyatrosu canlandırmasıyla seyirciye sunulacak. Atilla Birkiye’nin düzenlediği, Mehmet Birkiye’nin sahneye uyguladığı Şimdi Uzak Yakın… başlıklı dinletide Necatigil’in yıllar önce İstanbul ve Ankara radyolarında yayınlanan oyunlarını usta tiyatrocular Tilbe Saran, Metin Belgin, Bülent Emin Yarar ve Hakan Gerçek seslendirecek.

Edebiyat ile müziğin iç içe geçtiği dinletide, Serdar Yalçın’ın bestelediği eserleri kemanda Seda Subaşı, klarnette Gürhan Eteke yorumlayacak. Behçet Necatigil’in günlük yaşamdan kesitlere, insanın umutlarına, dramlarına ve arayışlarına yer verdiği, yayımlandığı dönemde büyük ilgi gören ve ardından gelen kuşaklarda iz bırakmış eserlerinin bu yepyeni düzenlemesini kaçırmak istemeyenler 5 Mart, Pazartesi akşamını ajandalarına not edebilirler.

Dinleti ücretsizdir ve yerler salon kapasitesi ile sınırlıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT