Bengü Beker

Bengü Beker

Tarihler: 13 Nisan 2018 Cuma ~ 13 Nisan 2018 Cuma

Yer: Nabu Karaköy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2018 ~ Nis 13, 2018

Karaköy Murakıp Sokak'ın köşesinde yer alan, isminin özü Babillerde “Yazı ve Bilgelik Tanrısı”ndan gelen Nabu Karaköy, 30 odalı butik oteli, şef Matteo Bertuletti’nin önderliğinde leziz tatlar sunan Nabu Italian Gastropub restoranı, benzersiz kokteylleri, zengin şarap ve viski çeşitleri, eğlenceli partileri ile ünlü barıyla fark yaratmaya devam ediyor.

Özgün konsepti, ayrıcalıklı lezzetleri ve kaliteli eğlence anlayışı ile Karaköy’ün ruhuna dokunan Nabu Karaköy, 13 Nisan Cuma gecesi Bengü Beker’in canlı performansıyla nutulmaz bir gece yaşatıyor!

Yüksek enerjisi ve keyifli performansıyla, eğlence dünyasının favori ismi Bengü Beker, 13 Nisan Cuma akşamı Nabu Karaköy sahnesine damgasını vuruyor. Performans aldığı gecelerde, yerli - yabancı kültleşmiş şarkılara kattığı benzersiz yorumları ve yüksek enerjisiyle Türkiye çapında üne kavuşan Bengü Beker, Nabu Karaköy için hazırladığı repertuarıyla, gecenin nabzını yükseltiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT