Beton Orman 5.Yıl Partisi

Tarihler: 11 Mayıs 2013 Cumartesi ~ 11 Mayıs 2013 Cumartesi 21:00

Yer: Favela

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Cami Sokağı) No: 17 Kat: 3 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2013 ~ May 11, 2013

One Drop Forward (Selanik)
Entu
Yolda
Enzo Ikah

DJ / Selector  & Mc
Indigo (İzmir)
Jojo & The-Profmert Canka
Los Gopuyos By. Fro‘N’bro

Ve sürpriz konuklar...

“Ayağımda zincirler yok ama yine de özgür değilim” diyor ve soruyor Bob Marley bir zamanlar yaşadığı hayatı anlattığı Concrete Jungle şarkısında: “Beton ormanı, bana verecek neyin var?” 

İstanbul, 11 Mayıs Cumartesi:  Şehrin beton yüzeyleri arasında reggae, dub, ska gibi alt kültür müziklerinin nefes alabileceği alanlar yaratmak amacıyla 2008 yılından beri çalışmalarını sürdüren Beton Orman, kuruluşunun 5. yılını büyük bir parti ile kutluyor. 11 Mayıs Cumartesi Favela İstanbul adlı mekanda gerçekleşecek Beton Orman 5.Yıl Partisi’nde sahnede birbirinden iyi performanslar var. Sahnedeki gruplar şöyle:

Yunanistan’ın Selanik şehrinin en iyi roots, reggae ve ska grubu olarak nitelendirilen One Drop Forward, hırçın Karadeniz müziğini reggae, ska formları ile yoğuran akıl almaz enerjisi ile Entu, şarkılarında denizden, hayatlarına giren kedilerden ve bir yağmur sonrası kendini gösteren gökkuşağı altında yaşanan aşklardan bahseden, 3.  albümlerini serbest paylaşıma sunma hazırlığında olan Yolda ve İstanbul’da yaşayan Afrikalı müzisyen “Kongo Aslanı” lâkaplı Enzo Ikah.

21:00 itibariyle kapıların açılacağı etkinlikte ayrıca sahne geçişleri sırasında kısa şovları ile bu festival tadındaki partinin kesintisiz olarak sürmesini sağlayacak sürpriz Mc, Dj ve Vj performansları var. 

11 Mayıs Cumartesi 21:00-05:00 saatleri arasında birbirinden güzel dört önemli grubun konseri ve sürpriz performansların sergileneceği mini bir müzik festivali etkisi yaratacak bu partiyi kaçırmayın.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT