Bobo Rock "Bir Çağrı Köktekin Proje

Tarihler: 20 Aralık 2019 Cuma ~ 20 Aralık 2019 Cuma 20 Aralık 2019 22:00

Yer: Hayal Kahvesi Emaar

Ücret: Genel Giriş - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ünalan Mah. Libadiye Cd. Emaar Square AVM 82/1 Üsküdar İstanbul

Telefon: 0 532 060 68 53

Web: https://www.hayalkahvesi.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2019 ~ Ara 20, 2019
"Rock ve Opera'yı birleştirdiği tarzıyla herkesin beğenisini kazanan BOBO ROCK, Hayal Kahvesi Emaar sahnesinde sizlerle!

BOBO ROCK
Bir Çağrı Köktekin projesi... Hayatını ve yaptığı işleri gözden geçirdiğinde, aslında tam da bir BOBO olduğunu ve bundan ne kadar keyif aldığını iyice anlamlandıran yılların Opera sanatçısı, Kadıköylü, Çağrı Köktekin’in, “Müzik neden Boheme Burjuva” olmasın düşüncesi ile yola çıkarak, her iki kesimin de çok severek dinlediği eserleri ‘’Rock-opera’’ soundlarla sentezlediği ve muhteşem bir orkestra ile canlı performans sahnelediği dolu dolu ve eğlenceli yepyeni bir tarz. Orhan Gencebay, Neşet Ertaş, Pink Floyd, Queen, Kenan Doğulu, Tarkan, Sezen Aksu, Beethoven, Rimsky Korsakov, Schubert, Lucio Dalla, Mario Frangoulis, Cem Karaca, Barış Manço, Erol Evgin, Sam Brown, Garry Moore, Ajda Pekkan, Steve Wonder, Gun’s n Roses, Erkin Koray, Edip Akbayram, Münir Nurettin Selçuk, Zeki Müren ,Aşık Veysel, Timur Selçuk, Dire Strais vb. sanatçıların öne çıkan eserlerini ve kendi şarkılarını aynı sahnede, kendi düzenlemeleriyle sahneye koymaktadır.  Repertuvarın %90’ı Tayfun Abayoğlu’nun özgün düzenlemelerinden oluşmuştur."

- 18 yaş sınırı vardır. - Kapı açılış saati 20:30'dur. - PDF bileti uygulaması vardır. Biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT