Bora Gencer

Tarihler: 16 Ekim 2015 Cuma ~ 16 Ekim 2015 Cuma

Yer: Orient Bar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2015 ~ Eki 16, 2015

Şehrin kültür-sanat ve eğlence buluşmalarının vazgeçilmez mekanı Pera Palace Hotel Jumeirah, sezona müzik dolu geceleriyle iddialı bir giriş yapıyor. Sezon boyunca her cuma bir müzisyene ev sahipliği yapacak olan Orient Bar, Atilla Demircioğlu ve Bora Gencer’in müzik ziyafetiyle kapılarını açıyor.

Bugüne kadar Ernest Hemingway, Mata Hari, Ian Flaming, Jackie Kennedy gibi pek çok ünlü konuğu ağırlayan, düzenlediği kültür, sanat ve eğlence etkinlikleriyle günümüz sosyal hayatının uğrak mekânı olan Orient Bar, yeni sezona 9 Ekim Cuma günü saat 22:00'de Atilla Demircioğlu’nun gitarı eşliğinde söyleyeceği "Moustaki'l Şarkılar” ile “Merhaba” diyor.

Yıllardır gitarıyla seslendirdiği Georges Moustaki şarkılarını “Moustaki’l Şarkılar” albümünde Türkçe sözlerle seslendiren Atilla Demircioğlu, iki saat sahne alacağı Orient Bar’da “Le Meteque, Ma Liberte” gibi 70’li yıllara damgasını vurmuş eserleri de seslendirecek. Demircioğlu 23 Ekim 2015 Cuma günü de Orient Bar'da müzikseverlerle tekrar buluşacak.

Orient Bar'da 16 Ekim Cuma gününün konuğu ise altıncı albümü çok yakında müzik severlerle buluşacak olan Bora Gencer . İngilizce - Türkçe şarkılarla ve devamlı yenilenen repertuarıyla, ayrıca birbirinden değerli müzisyenlerden oluşan orkestrası Pena ile yepyeni bir Bora Gencer sevenleriyle buluşacak.

Keyif ve müzik dolu programların ücreti kişi başı 115 TL.
Program öncesi Agatha Restoran'da akşam yemeği ise bir yerli içki dahil kişi başı 90 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT