Borusan Quartet

Tarihler: 30 Mart 2019 Cumartesi ~ 30 Mart 2019 Cumartesi 30 Mart 2019 12:30

Yer: Açı Ortaokulu Konferans Salonu

Ücret: İndirimli biletler emekli ve öğrenciler için geçerlidir. - Tam 93.50 TL Öğrenci 83.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2019 ~ Mar 30, 2019
“Müzikli Cumartesiler” ilk sezonunda, Piyanist Gülsin Onay, Soprano Otilia İpek, Tenor Ali Murat Erengül ve Borusan Quartet’i konuk edecek.

İstanbul’da özellikle Maslak, Sarıyer ve Boğaz çevresinde yaşayan müzikseverler yepyeni bir konser serisi ile tanışıyor. Özel Açı Okulları Sarıyer Kampüsü Tiyatro Salonunda gerçekleşecek klasik müzik konserleri “Açı’da Müzik / Müzikli Cumartesiler” başlığını taşıyor. Elde edilecek gelirin, Barış için Müzik Vakfı ile Nesin Vakfı’na bağışlanacağı konserler Cumartesi günleri saat 12:30’da başlayacak ve klasik müziğin önemli isimlerini konuk edecek.

Konser biletleri satışa çıktığı gün tükenen, her yaştan büyük bir hayran kitlesine sahip olan Borusan Quartet ise 30 Mart Cumartesi,  “Güneşli Zamanlar” başlıklı konserde dinleyicilere çok özel bir müzik şöleni sunacak. 

Cumartesi günleri saat 12:30’da Özel Sarıyer Açı Ortaokulu Tiyatro Salonu’nda başlayacak konserlerin ardından oyuncu, radyo programcısı ve yönetmen Ali Pınar sanatçılarla zevkli bir sohbet gerçekleştirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT