Bosphoroots

Bosphoroots

Tarihler: 30 Mart 2019 Cumartesi ~ 30 Mart 2019 Cumartesi 21.00 - 04.00

Yer: Nayah Kadıköy

Ücret: Tam 25.00 TL Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Osmanağa Mahallesi, Kırtasiyeci Sk. No:20 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0542 785 83 34

Web: https://nayahistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2019 ~ Mar 30, 2019

Roots reggae, dub, reggae fusion, reggae revival türleri arasında gezinen Bosphoroots, kasım sonunda yayınladığı yeni teklisi "Başka Sokak" sonrasında 30 Mart Cumartesi akşamı bir kez daha Nayah sahnesinde!

İstanbul'da roots reggae ortak temelinde kurulan Bosphoroots; 2015’te ilk teklisi ‘This is How I Want’ı paylaştı. 2016 yılında ise tematik içerikli ilk kısaçaları "3 Azgın"ı tüm dijital platformlardan yayınladı. 2017 yılının yarısından itibaren performanslarına ara veren ve yıl boyunca yaratmak istedikleri üzerine çalışan grup, bu dönemi yeniden doğuş olarak benimsedi. Bu çalışmalarının meyvelerini aldığını hisseden Bosphoroots, 30 Kasım 2018'de yayınladığı "Başka Sokak" isimli yeni teklisiyle birlikte, 2019 yılının ilk yarısında yayınlamayı planladığı uzunçalar albüm için hazırlıklarına ve konserlerine hız kesmeden devam ediyor.

Koray Sürücü a.k.a. Levvera (vokal), Fırat Bodur (bas), Utkan Şiar Canevi (gitar), Yüce Akın (klavye & geri vokal), Yağız Kayaoğlu (davul), Murat Tolga (perküsyon) ve Önder Mutlu (tenor saksafon)'dan oluşan Bosphoroots, 30 Mart Cumartesi akşamı reggae'nin hem köklerine inecek hem de en yenilikçi reggae tınılarını Nayah sahnesine getirecek.

Etkinlik Kuralları
Mekan uygun görmediği kişileri içeri almama hakkına sahiptir.
Kadın-Erkek eşitliğine dikkat edilmektedir.
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT