Brazzaville (Barcelona)

Tarihler: 16 Ocak 2009 Cuma ~ 16 Ocak 2009 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 34,00 YTL, Öğrenci: 29,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - Ghetto

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2009 ~ Oca 16, 2009

www.myspace.com/brazzaville
İçinde barındırdığı bossa nova, rock, dub ve caz tınıları ile dinleyenlerce hemen benimsenen ve bizlere Akdeniz ve Pasifik atmosferini yaşatan dünyaca ünlü grup Brazzaville GHETTO’da.

Daha önce 2005 (12. Uluslararası Caz Festivali) ve 2008’de Türkiye’ye gelen grup, her ülkeden çeşitli müzisyenleri ile adeta büyük bir aileye benzetiliyor.
1997 yılının sonlarında Los Angeles’ta başlayan Brazzaville macerası, 2003 yılında grubun kurucusu David Brown’un Barcelona’ya taşınması ile yeni bir boyut kazanarak kültürel ve müzikal anlamda zenginleşti. Bugüne dek 7 albüm yayınlayan grubun müziğinde, David Brown’un gençliğinde bir gezgin olarak dolaştığı tüm ülkelerde edindiği tecrübeler ve çeşitliliğin izlerini görmek mümkün.

Uzun yıllar Beck’in saksafoncusu olma görevini de üstlenen Brown, LA’da 3 albüm yayınladı ve bundan sonraki albümlerini Barcelona’da grubun Avrupalı versiyonu haliyle kaydetti. Son kadrosu ile Barcelona’dan David Brown ve Ramon Aragall, Los Angeles’dan Kenny Lyon ve Sibirya’dan Oleg the Magnificent‘dan oluşan grup, ‘21st Century Girl’ adlı son albümlerinden parçalarla GHETTO’da olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT