Brooklyn Funk Essentials

Tarihler: 26 Eylül 2019 Perşembe ~ 26 Eylül 2019 Perşembe 26 Eylül 2019 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Genel Satış - 75.00 TL Ayakta Öğrenci - 40.00 TL Tükendi!

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2019 ~ Eyl 26, 2019
Soul, hip-hop, spoken word, caz ve funk’ı özgün soundlar'ında bir araya getiren Brooklyn Funk Essentials, uzun bir süre ardından İstanbul’a geri dönüyor ve 26 Eylül’de konuğumuz oluyor! 25. yılındaki grubun; İstanbul’da Laço Tayfa ile kaydettiği albümleri “In The BuzzBag”den parçalara yer vereceği gecede buluşuyoruz.

25 yıl önce prodüktör Arthur Baker ve Lati Kronlund öncülüğünde kurulan Brooklyn Funk Essentials; çıkış albümleri “Cool & Steady & Easy” ardından New York müzik sahnesinin tanıdık yüzleri arasına girerek bu albümle Billboard’un “Alternative R&B Album of the Year” listesinde bir numaraya yerleşti. 1996’da yaptıkları tur ardından Türkiye’den ilham alan grup; Türkiye'de Roman müziği geleneğinin çağdaş temsilcileri, klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici önderliğindeki Laço Tayfa ile “In the Buzzbag” albümü kaydetti. 1998 yılında Doublemoon Records etiketiyle yayımlanan ve Grammy’e aday gösterilen albüm; Brooklyn Funk Essentials’ın, özgün ve geniş kapsamlı ses paletini, kompleks Türk ritimleri ve enstrümasyonuyla bir araya getiriyor. Albümden, aralarında “İstanbul Twilight”ın da bulunduğu 4 parça; Fatih Akın’ın övgü toplayan filmi “Temmuz’da”da yer aldı. 2000’de üçüncü albümleri “Make Them Like It” ile funk, disco ve cazı bir araya getiren ana sound’larına geri dönen Brooklyn Funk Essentials; James Brown, Parliament-Funkadelic, The Fugees, The Meters ve Erykah Badu gibi büyük isimlerle aynı sahneyi paylaştı. 2015’te “Funk Ain’t Ova” albümlerini yayımlayan ekibe albümün turunda İngiliz soul şarkıcısı Alison Limerick eşlik etti. 2016’da Papa Dee’nin gruptan ayrılmasının ardından Alison Limerick ve grubun gitaristi Desmond Foster vokalleri üstlendi. Grup, önümüzdeki aylarda yayımlanacak “Stay Good” için stüdyoya girdi.

*Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Kapı açılış 20:30'dır.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınamamaktadır. Vestiyere palto, mont, ceket ve sırt çantaları ücret karşılığı bırakılabilir.- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.- İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir.- İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT