Büber, Tolga Duyan, Barış Demirel - Barıştık Mı

Büber, Tolga Duyan, Barış Demirel - Barıştık Mı

Tarihler: 26 Temmuz 2020 Pazar ~ 26 Temmuz 2020 Pazar 15:00 - 19:45

Yer: Beykoz Kundura sahne

Ücret: 90 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Yalıköy Mahallesi, Süreyya İlmen Cd. No:1 Beykoz İstanbul

Telefon: (0216) 323 31 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 26, 2020 ~ Tem 26, 2020

15:00 Kapı Açılış
16:00 Büber (Dj Set)
18:00 Tolga Duyan feat. Bulut Adalı Seçkin (DJ & Live sax.)
19:45 Barış Demirel - Barıştık Mı (Canlı Performans)

BÜBER (93.7 FG Radio)
2010'da profesyonel olarak dj'liğe adımını attı ve Büber Mixtape serisi ile tanınmaya başlandı. Ardından kendisini 93.7 FG Radio’da buldu. Şimdi ise sıklıkla Almanya'da çalıyor.

Birlikte sahneyi paylaştığı bazı isimler Dominik Eulberg, Kraak & Smaak, Tiger & Woods, Oliver Koletzki, Tube & Berger, Rodriguez Jr., Pional, Betoko, Marco Resmann, Vitalic, Gus Gus.

Tolga Duyan
Müzik ve arşiv oluşturma tutkusu küçük yaşlarda ortaya çıkan Tolga Duyan, 12 yaşında ilk enstrümanını çalmaya başlayarak bu tutkuyu bir adım ileriye taşımaya karar verdi.

Uzun süre dahil olduğu gruplarla düzenli olarak şehrin önemli mekanlarında çalıp, birçok konserde canlı performanslar gösterirken bir yandan da plak toplamaya devam etti.

Profesyonel DJ'lik hayatına 2006 yılında İstanbul'un unutulmaz gece club'ı kulübü Indigo'nun Resident'i resident DJ'i olarak başlayan TolgaDuyan, kısa süre içerisinde yurt içi ve yurt dışında bir çok parti, kulüp ve festivalde çalarak setlerini kitleler ile paylaştı. Bu süre içinde Swayzak, Sascha Dive, Mathew Jonson, Maayan Nidam, Acid Pauli, Heartthrobb, Brodinski, ve Matias Aguayo gibi dünyaca ünlü isimlerle aynı kabini paylaşmakla kalmayıp bir kısmıyla b2b setlere de imza attı. Bireysel ve b2b performanslarına yenilik katarak ilerleyen Tolga Duyan, müzik kariyerine aynı zamanda son zamanın hip mekanlarından Blok Mekan’ın Müzik&Etkinlik Direktörü ve resident Dj’I DJ’i olarak da devam etmektedir.

Bulut Adalı Seçkin
Bulut Adalı Seçkin, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Vefa Lisesi yıllarında başladığı müzik hayatının ilk yıllarında Ozan Özcan ile çalışma fırsatı buldu.

2014 yılında kazandığı Boğaziçi Üniversitesi'nde müziğe olan bakışının tamamen değişmesi üzerine Tamer Temel ile çalışmaya başladı. 2015 yılında katıldığı New York Jazz Workshop'u kapsamında Tony Moreno, Marc Mommaas, Fay Victor, Jay Anderson gibi isimlerin yanı sıra Ornette Coleman’la yıllarca çalışmış olan ünlü gitarist Kenny Wessel ve Fela Kuti, Lee Konitz, Jean Luc Ponty gibi isimlerle çalışmış olan Nikolaj Hess ile çalışma fırsatı buldu. Bu çalışmalar sonucu Temmuz 2018'de Hamburg Media School'da kaydettiği ilk bestesi olan “Schanze'yi Schanze”yi yayınladı. Şu an aktif olarak caz çalışmalarını sürdüren ve bu birikimlerini elektronik öğeler ile harmanlayıp özgün bir sound yakalamaya çalışan Bulut, aynı zamanda geride kalan iki buçuk yıl boyunca Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Orkestrası'nın (BÜMK Orkestra) şefliğini yapmıştır. Kendisi şu an güncel olarak Bahçeşehir Üniversitesi’nde caz Caz bölümünde eğitimini sürdürmektedir.

Barış Demirel – Barıştık Mı
Barış Demirel-Barıştık Mı; Barış Demirel, Efe Demiral, Tibet Akarca ve Tolga Tohumcu'dan oluşan; bu coğrafya ve yakınlarından duyduğumuz geleneksel sesler, caz, hip hop, ambient, progresif müzik gibi tarzlardan ilham alan sanatçu ekibi; trompet odaklı jazz-rock müziği icra etmektedir. Grup kurulduğu günden bu yana hem yerli hem de uluslararası sahnelerde ve Turquazz Jazz Festival, Zorlu PSM Caz Festivali, İstanbul Caz Festivali, Bozcaada Caz Festivali, Montreux Jazz Festival gibi prestijli festivallerde sahne aldı. 2018’de yayınladıkları “Fail Play” isimli albümün ardından 2020’de de yeni parçalarını dinleyicileriyle buluşturmaya, yurtdışında ve yurtiçinde sahne almaya devam ediyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT