Burak Dursun Quintet

Burak Dursun Quintet

Tarihler: 20 Temmuz 2023 Perşembe ~ 20 Temmuz 2023 Perşembe 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 250 TL

Nereden Alınır: https://nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 20, 2023 ~ Tem 20, 2023

1998 yılında İstanbul’da doğdu. Müzisyen bir aileden gelen Burak Dursun 2006 yılında ney çalarak müzik hayatına başladı. 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Aycan Teztel’in trombon sınıfına kabul edildi. Klasik müzik eğitimi süresince oda müziği, solo ve senfoni orkestraları ile birçok konser verdi. 16 yaşında İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nda düzenlenen yarışmada birincilik ödülünü kazanarak trombon için yazılmış en zor eserlerden biri olan “Blue Bells of Scotland” adlı eseri seslendirdi.

Trombonun mikrotonal yapısını kullanarak Türk Müziği icracılığıyla da bilinen Burak Dursun 2016 yılında Letonya’da düzenlenen “International Jazz Artist” yarışmasında Caz ve Türk Müziğini kendi tarzında harmanlayarak “En İyi 2. Caz Tromboncu” ödülünü kazanmıştır. Roul Midon, Anthony Strong, Michael Feinstein, Fatih Erkoç, Emin Fındıkoğlu, Neşet Ruacan, Şenova Ülker, Ferit Odman, Nail Yavuzoğlu, Önder Focan gibi birçok usta müzisyen ile aynı sahneyi paylaşmıştır. 2021 yılında ilk teklisi “Alone Together” isimli caz standardını yayınladı. Şimdi ise kendi albümü için çalışmalarına devam etmektedir.

Burak Dursun (tb),
Efe Gazi (tb)
Altay Acar (p)
Enver Muhamedi (b)
Burak Cihangirli (d)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT