Burak Yeter & Karsu Antalya Senfoni

Tarihler: 12 Temmuz 2019 Cuma ~ 12 Temmuz 2019 Cuma 12 Temmuz 2019 21:30

Yer: EPM Büyük Sahne

Ücret: Numarasız - Tam : 140.00 TL - Öğrenci : 105.00 TL Numarasız - Sağ ve Sol Kanat - 70.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2019 ~ Tem 12, 2019
EPM Büyük Sahnede; Burak Yeter ve Karsu, Antalya Devlet senfoni Orkestrası Eşliğinde sahne alıyor.

Dünyaca ünlü prodüktör & DJ Burak Yeter’in müzik direktörlüğü ve performansı ile gerceklesen “Symphony Orchestra” serilerinin en yenisi Amsterdam’dan "Edison - World/Jazz" ödülü sahibi,  besteci ve yorumcu Karsu’nun ve vokalleriyle “BMI Dance” ve “Buma-Stemra” ödülleri sahibi Hollandalı söz yazarı ve yorumcu Allan Eshuijs’in beraber sahne alacağı bu büyük organizasyon, 12 Temmuz 2019 Cuma gecesi Antalya Expo’da gerçekleşecek. Bu muhteşem geceyi sakın kaçırmayın.


- 6 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmayacaktır. - Öğrenci biletleri öğrenci kartının aslının kapıda ibrazıyla geçerlidir. Öğrenci bileti alan katılımcıların öğrenci kartının aslını göstermemesi halinde tam bilet farkı kapıda tahsil edilecektir.- Numarasız oturma düzeni vardır. Ayrılan alanlarda yer seçimi serbesttir.- Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır.- PDF Bilet uygulaması vardır. Etkinlik mekanına gitmeden önce biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT