Burak Yeter - Karsu - Cecilia Krull Konseri

Burak Yeter - Karsu - Cecilia Krull Konseri

Tarihler: 03 Eylül 2020 Perşembe ~ 03 Eylül 2020 Perşembe 21:00

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

Ücret: VIP - 437,50 ₺ 1. Kategori - 383,00 ₺ 2. Kategori - 301,00 ₺ 3. Kategori - 219,00 ₺ 4. Kategori - 164,00 ₺ 5. Kategori - 98,50 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/ ve Mekan Gişe

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 86 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2020 ~ Eyl 3, 2020

Muhteşem 3’lü bir araya geliyor! Son dönemlerde adını sıkça duyuran Karsu, La Casa De Papel dizisinin müziğini seslendiren Cecilia Krull ve yurt dışında ülkemizi gururlandıran Burak Yeter, İstanbul, İzmir, Antalya, Bodrum, Marmaris'de müzikseverlerle biraraya gelmeye hazırlanıyorlar.

Burak Yeter'in düzenlemiş olduğu altyapılar üzerine eşlik edecek olan Karsu ve Cecilia Krull, şimdiye kadar yapılmamış bir konsere imza atmak için harekete geçerek, repertuarlarını belirledi. Dinleyiciler, Tuesday (Burak Yeter), La Casa de Papel gibi popüler şarkıları ilk kez senfoni ile dinleyecekler.

Burak Yeter
5 yaşında piyano çalmayı öğrenen Burak Yeter, 22 yaşında Burn - MTV Dance Heat DJ Contest 2004’ü kazanarak müzik piyasasında tanınmaya başlandı.

2005 yılında For Action ile dünyadaki ilk solo DJ albümü yayınlandı. 2008 yılında dünyaca ünlü ses şirketi olan Pioneer ile sözleşme imzalayarak profesyonel eğitim veren DJ okullarını açtı. Connection Records DJ Schools’un CEO’sudur.

2013 yılında Amsterdam’da Storm adlı teklisini yayınlayarak şarkı uluslarası dans listelerinde En İyi 100’e girdi.

Burak Yeter, New World projesiyle kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Tuesday şarkısı ile Warner Music'de haftanın en iyi listesine girerek 85’den fazla ülkede iTunes, Spotify, Shazam, Apple Müzik ve Youtube’da 1 numaraya ulaştı.

Karsu
Müzik hayatına Amsterdam’da babasının sahip olduğu restoranda 16 yaşında piyano çalarak başlayan Karsu, dinleyicilerin yoğun katılımları nedeniyle büyük salonlarda konser vermeye başladı. Dinleyicilerin beğenileri ve katılımın her geçen gün artmasıyla birlikte dünyanın önemli sahnelerinden teklifler almaya başladı. Concertgebouw, North Sea Jazz Festival, New York Carnegie Hall gibi önemli sahnelerde yer aldı.

Türkiye’deki çalışmalarına 2011 yılının sonlarına doğru başlayarak 2012 yılında Confession albümünü yayınladı. 2015 yılında çıkardığı Colors albümünde bir önceki albümünde olduğu gibi şarkıların tamamının söz ve müziği kendisine aittir.

Üç yıl çalışmanın sonucu yayınladığı “Karsu” isimli albümü ile dinleyicilerine müzik şöleni sunmaya devam ediyor.

Cecilia Krull
Piyanist bir babanın kızı olan Cecillia, kariyerine Disney Production’da 7 yaşında başlamıştır. La Casa de Papel’in jenerik müziği ile dünyada tanınan sanatçı, caz şarkılarını her dilde çok başarılı bir şekilde seslendirmektedir.

Senfoni orkestrası eşliğinde sahne alacak olan muhteşem 3’lü harika bir müzik ziyafeti için dinleyicileriyle buluşmayı bekliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT