Burcu Göker ve Eric Jenkins Baharda Dansa Davet

Tarihler: 28 Mayıs 2010 Cuma ~ 28 Mayıs 2010 Cuma - Saat: 20:30

Yer: Halis Kurtça Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 20 TL, İndirimli: 15 TL

Nereden Alınır: www.mybilet.com, Mybilet satış noktaları ve Kültür Merkezi gişe

Adres: Ressam Salih Erimez Cad. Merdivenköy Göztepe Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 357 28 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2010 ~ May 28, 2010
"Keman sanatçısı Burcu Göker, New York tan Leipzig e kadar katıldığı klasik müzik festivallerinde adından övgüyle söz ettirdi ve genç yaşında üstün bir müzik kariyeri elde etti. Göker, müzik otoritelerince Kemanın Yeni Divası olarak nitelendiriliyor.Sanatçı, 2010 konser programı çerçevesinde Amerikalı piyanist Eric Jenkins ile vereceği konserde İstanbullu sanatseverlere klasik bestecilerin tango, salsa, rumba gibi sıcak dans ritimleri barındıran eserlerini yorumlayacak."

1982 doğumlu Burcu Göker, eğitim için gittiği Fransa’dan sonra akademik çalışmalarını Kanada ve Amerika’da sürdürüyor. Sanatçı Florida State University`de oda müziği ve keman dersleri veriyor. Ayrıca üniversitenin yaylı çalgılar dörtlüsü olan "Eppes String Quartet"de ve Tallahassee Senfoni Orkestrası`nda 1. kemancı olarak konserler veriyor. Burcu Göker’in genç yaşında elde ettiği müzik kariyeri önünde büyük kapılar açıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT