Burhan Öçal's Jazz Dream

Tarihler: 08 Eylül 2019 Pazar ~ 08 Eylül 2019 Pazar 08 Eylül 2019 21:00

Yer: Bodrum Kalesi

Ücret: 1. Kategori - 84.00 TL 2. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Liman Mevkii Bodrum Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2019 ~ Eyl 8, 2019
Burhan Öçal’s Jazz Dream

Burhan Öçal Vurmalı Çalgılar / Percussion
Uraz Kıvaner Piyano / Piano
Enez Adakale Perküsyon / Percussion
Can Ongun Keman / Violin
Şenova Ülker Trompet / Trumpet
Ozan Musluoğlu Kontrbas / Doublebass
Murat Süngü Çello / Cello

Hız kesmeden devam eden festivalin sekizinci gününde sahnede Burhan Öçal var. Jazz Dream projesi ile, festivalin bu yılki teması Etnik Caz’ı sahneye taşıyacak.

Dünya çapında bir virtüözik vurmalı çalgıcı olarak tanınan Burhan Öçal, müzikal kültürlerin köprüsünü merkezi görevini yaptı. Batı müziği ile ilk temasından sonra, caz ve Batı klasik müziği gibi diğer türler ile kültürel gelenekleri kendisiyle birleştirmekle ilgilenmeye başladı. Dünya çapında çeşitli konserler vermiş, usta perküsyonist ve çok enstrümantalist Burhan Öçal, köklerini Anadolu, Trakya ve Balkan müziğinden yansıtan birçok projeye imza attı.
Burhan Öçal, dünyaca değişen dünyayı değiştiren farklı projelerde ve festivallerde, birçok ünlü müzisyen ile dünyanın her yerinde sahne alıyor.

Müzik çalışmalarında, Klasik Türk Müziği'nin yanı sıra, Osmanlı İmparatorluğu dönemindeki saray müziği ve halk müziğinden etkiler bulunan Burhan Öçal'ın çaldığı enstrümanlar da tıpkı müziği gibi çeşitlilik göstermekte. Darbuka, kös ve her tür perküsyon enstrümanının yanı sıra, divan-saz, tanbur ve ud gibi telli Türk çalgılarının da ustası olan sanatçı, çoğu kez özgün müziğine güçlü sesi ile eşlik etmekte. Müziğine hakim olan atak enerjik, çoşkulu ve mükemmelliyetçi yapısıyla, müzikteki tüm sınırları sonuna dek zorlayan sanatçı, aynı konserde hem vurmalı hem de telli çalgıları bir arada çalarak eleştirmenleri ve izleyicileri şaşırtmakta.

-6 yaş ve altı etkinliğe katılamaz, 6 yaş üstü bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT