Burn Presents: Monika Kruse

Tarihler: 23 Mart 2016 Çarşamba ~ 23 Mart 2016 Çarşamba 26 Mart 2016 22:00

Yer: garajistanbul

Ücret: Erken Dönem: 39.50 TL*Erken dönem biletleri  tükenmiştir - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2016 ~ Mar 23, 2016
Dünyanın en iyi kadın discjokeylerinin başında gelen, 25 senelik kariyerinde sayısız başarıya imza atmış Monika Kruse, Jeton Records organizasyonu ile garajistanbul'da!

Jeton Records Presents: Monika Kruse

Türkiye'nin Uluslararası Plak Şirketi Jeton Records, dünyanın en önemli ve alanında en başarılı DJ / prodüktörlerini ağırlayacağı etkinlik serilerine Monika Kruse ile başlıyor.

Efsanevi Berghain Berlin'in resident'i, sadece 2015 yılı içerisinde, Carl Cox için Space Ibiza'da, Marco Carola için Amnesia'da, Timewarp, Melt, Ultra Miami & Güney Amerika, Sonus, Awakenings ADE ve SEMF Stuttgart festivallerde performans göstermesi bile onun ne kadar "A List" bir discjokey olduğun en büyük kanıtı. Yıllık 200+ performans ile Monika dünyanın en çok aranan sanatçılarından biri.

Berlin'de 25 yıl önce dj'lik kariyerine başladığında belki de bugün bu seviyelere geleceğini kendisi tahmin bile etmemişti. Erkek egemen olan elektronik müzikte, kadın rüştünü ispatlaması hiç kolay olmadı. 2015'de 15. yılını kutlayan kendi plak şirketi Terminal M'de birlikte sadece kendisi için değil, bugün önemli bir çok prodüktörün yuvası haline geldi.

Monika'nın sound'u başka hiçbir discjokey'e benzemiyor. Bazen çok neşeli, bazen karanlık, bazen melodik ancak her zaman tempolu ve ruhu olan müzik. Monika size koşulsuz dans vaadediyor.

26 Mart akşamı garajistanbul'un daha önce hiç görmediğiniz bir konsept ile bambaşka bir mekan haline gelecek gecenin açılış performanslarını Jeton Records'in sahibi ve 2012'de Monika ile Space Ibiza'da beraber performans göstermiş, Techno sahnesinin önemli temsilcilerinden Ferhat Albayrak ile İstanbul elektronik sahnesinin en çok aranan isimlerinden ve şu an İstanbul'un en popüler club'u Klein'in Resident dj'i Orkun Bozdemir yapacak.

Benzerlerinden müzik ve konsept ile tamamen ayrılacak bu özel geceyi kaçırmayın.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 20:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT