Camerata Istanbul Wind Quintet

Camerata Istanbul Wind Quintet

Tarihler: 02 Mart 2016 Çarşamba ~ 02 Mart 2016 Çarşamba 02 Mart 2016 20:30

Yer: Aşkenazi Sinagogu

Ücret: 1. Kategori - 56.00 TL 2. Kategori - 45.00 TL - Öğrenci 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2016 ~ Mar 2, 2016
"Camerata Istanbul Wind Quintet", 5. İstanbul Uluslararası Opus Amadeus Oda Müziği Festivali kapsamında 2 Mart'ta Aşkenazi Sinagogu'nda...

“Opera Gibi Baştan Çıkarıcı Bir Final Konseri”

"Opus Amadeus Oda Müziği Festivali’nin kapanış konseri şölensel lezzetler barındırıyor. Camerata Istanbul Wind Quintet’in Aşkenazi Sinagogu’nun etkileyici akustiğinde vereceği konser popüler ve farklı tonlardaki yapıtlardan oluşuyor. Müzikseverlerin hayranlığını kazanmış unutulmaz eserlerin nefesli çalgılar beşlisi için uyarlamalarından oluşan program özel bir buluşma vaat ediyor.

Konserde operanın gösterişli atmosferini yansıtan muhteşem örnekler de dinleyicileri bekliyor. Etkinliğin özenle hazırlanan bir başka özelliği de iki yarısının birden bir opera uvertürüyle açılması… Müzisyenler ilk yarıda, Mozart’ın Sihirli Flüt’ünün, ikinci yarıda ise Verdi’nin Nabucco’sunun uvertürüyle selamlayacak dinleyicileri. Ayrıca Debussy’nin fantastik ve izlenimci esintilerinden Bach’ın kozmik evrenine, cıvıl cıvıl Strauss’tan melodinin büyük ustası Nino Rota’ya oradan dünyaca ünlü Damdaki Kemancı’ ya birbirinden güzel eserler dinleyicileri bekliyor olacak.

Ülkemizin değerli sanatçılarından oluşan Camerata Istanbul Wind Quintet bu sıradışı müzik yolculuğunda müzikseverlere keyifli bir final konseri sunacak."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT