Canadian Brass

Canadian Brass

Tarihler: 20 Ocak 2016 Çarşamba ~ 20 Ocak 2016 Çarşamba 20 Ocak 2016 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 93.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 43.50 TL 60 yaş üstü - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2016 ~ Oca 20, 2016
"Canadian Brass" konseri 20 Ocak'ta CRR Konser Salonu'nda gerçekleşecek.

Chuck Daellenbach
: Tuba 
Christopher Coletti: Trompet
Caleb Hudson: Trompet 
Achilles Liarmakopoulos: Trombon 
Bernhard Scully: Korno

Canadian Brass uluslararası en ünlü üflemeli çalgılar topluluklarından biri olarak tanınmakla kalmıyor ayrıca dünyanın en ünlü üflemeli çalgılar grubu olarak bu unvanın arkasında 40 yılı aşan görkemli bir kariyer hikayesi taşıyor. İki arkadaş Chuck Daellenbach ve Gene Watts ilk kez 1970 yılında Oda Orkestrası müzikleriyle bir üflemeli beşlisi kurmak amacıyla yola çıkmışlar. Başlangıçta Gene, yeni bir repertuvar geliştirme görevini üstlenirken, Chuck işin pazarlamasını, tanıtımını ve menajerliğini üstlenmiş. Üflemeli beşlisi için gereken üç boş müzisyen koltuğu hemen doldurulurken, grubun hayal gücü ve sanat becerisi bir üflemeli beşlisi olarak kalitelerini hemen hissettirmeye başlamış. Bir yandan sadece üflemelilerden oluşan bir Oda Orkestrası ihtimalini araştırma fırsatı doğarken, aynı zamanda yeni  bir dinleyici profiline üflemelilerle yeni bir müzik beğenisi yaratmak için bir tür meydan okuma gerçekleşmiş. Konserleriyle gerçek bir müzik dehası sergileyen grup, her konserlerinde Barok tınılarından, çağdaş bestelere ve yepyeni düzenlemelere kadar bir çeşitlilik sunarak formal bir Klasik Müzik konserinin dışına çıkarak sahnelerini diyalog ve tiyatral efektlerle yenilikçi bir şölene dönüştürmüş. Canadian Brass performanslarıyla eğlenceli, kendiliğinden gelişen, virtüöz ve en çok da keyifli bir müzik şöleni sunuyor ancak asla müzikalite ve müzisyen ustalığını bırakmıyor. Denenen her çeşitlilik ve tarzda müziğe adanmışlık, yetenek ve kusursuzluk hissettiriyor.

Sayıları 130’u geçen albüm ve dört on yılı geride bırakan turnelerle üflemeli çalgılar boyutunda öncü gruplardan olan Canadian Brass, üflemeliler çalgılar müziklerini geniş kitlelere ulaştıran ilk grup olarak adını tarihe yazdırıyor. Tüm dünyada 2 milyondan fazla albüm satan ve 1991 yılından bugüne Nielsen satış rakamlarıyla da milyonlara ulaşan Canadian Brass, dünyanın en ünlü üflemeli çalgılar grubu unvanını kimseye bırakmıyor. Barok müziklerinden, en ünlü Klasik üflemeli eserlerine, Latin ve caz müziklerinden, Büyük Orkestra Müziklerine ve hatta Broadway ve Pop şarkılarına kadar zengin repertuvarlarıyla hayran bırakan Canadian Brass ayrıca Toronto Üniversitesi’nin sürekli Topluluğu olarak eğitimin müzikteki kilit rolüne vurgu yapıyor. 1998 senesinden beri kayıtlar da gerçekleştiren Canadian Brass, ODEG bünyesinde (Opening Day Entertainment Group) ve IDLA dağıtımıyla bugüne kadar hepsi birbirinden orijinal kayıtlar yayınlamış. Opening Day yapım firması grubun kurucu üyesi Chuck Daellenbach ve eşinin sahibi olduğu bir firma olarak sürprizlerini sürdürüyor. Canadian Brass ekibi birbirinden yetenekli müzisyenler olarak kurucu üyesi Chuck Daellenbach (tuba), Christopher Coletti ve Caleb Hudson (trompet), Achilles Liarmakopoulos (trombon) ve Bernhard Scully (korno) ile 40 yılı geride bırakan topluluğun ismini uluslararası arenada yükseltmeyi sürdürüyor.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Konser başladıktan sonra salona izleyici alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT