Carlsberg: Part of the Night / James Holden

Tarihler: 01 Mayıs 2009 Cuma ~ 01 Mayıs 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 TL - Öğrenci 15 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2009 ~ May 1, 2009
1 Mayıs 2009, Cuma
“CARLSBERG: Part of the Night”
JAMES HOLDEN

CARLSBERG, Indigo’da düzenlediği “Carlsberg: Part of the Night” serisinde sezon finalinde süper yetenek James Holden’ı müzik severler ile buluşturuyor. Hem DJ`liği, hem prodüktörlüğü, hem de sahibi olduğu Border Community label`ı ile elektronik müzik sahnesinin en parıltılı isimlerinden birisi olan James Holden, sezonun unutulmayacak gecelerinden birisine imza atmak üzere 1 Mayıs Cuma gecesi Indigo sahnesinde.

Bir adet Cycloops Sampler ve bir CDJ-1000`in işbirliğinden doğan ve Acid House, Leftfield, Techno, Trance ve Electro`nun deneysel sularında gezinen Holden sound`unun belirleyici yanı her zaman melodik yapısı oldu. Kendi prodüksiyonları ile de dünyanın her köşesinden elektronik müzik dinleyicilerinin hayranlığını kazanan Holden`ın performanslarında bilgisayarını bir enstrüman gibi kullanması ise onu mekanikliğin ötesine geçebilen ender prodüktörlerden birisi haline getiriyor. Sahibi olduğu Border Community label`ı ise son 2 yılda elektronik müzik sahnesinde kendine sağlam bir yer edindi. Label bünyesindeki Nathan Fake, Petter, The MFA gibi türler-üzeri müzisyenlerle birlikte Holden`ın müzikal anlayışı günün trendlerini belirler hale geldi.

En son 2008’de yayınlanan “Toolroom Knights” isimli double miks albümüyle dikkatleri yeniden üzerine çeken James Holden, sayısız prodüksiyonu ve remiksiyle elektronik müzik dünyasında şimdiden efsaneleşmiş bir isim olarak 1 Mayıs gecesi Carlsberg: Part of the Night gecesinde Indigo severlere gerçek anlamda bir resital sunacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT