Carminho

Carminho

Tarihler: 02 Aralık 2022 Cuma ~ 02 Aralık 2022 Cuma 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 165.00 TL 2. Kategori - 132.00 TL 3. Kategori - 82.50 TL 4. Kategori - İndirimli (Öğrenci ve 60 Yaş Üstü) - 44.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2022 ~ Ara 2, 2022

Fado’nun melankolik prensesi Carminho, 2 Aralık’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda müzikseverlerle buluşacak.

Pablo Alboran ile Perdoname şarkısında düet yaparak Avrupa’da büyük ün kazanan ve İspanya’da haftalarca satış 1 numarası olan, ilk albümü ‘Fado’ yayınlandığında eleştirmenlerin “Son on yılın Fado aydınlanması” olarak övdükleri Portekizli Carminho, ilk olarak prodüktör gitarist Luis Penedo ile işbirliğiyle yaparak kaydettiği ve Carlos Saura’nın büyük ses getiren “Fados” filminde de kullanılan şarkıyla müzikseverlerle buluştu. İlk albümü “Fado” ile uluslararası bir şöhret yakalayan ve ailesinden gelen Fado geleneğini caz, pop ve rock müzikleriyle de buluşturan genç yıldız, İngiltere’den Fransa’ya, Mozambik’ten Hollanda’ya, Amerika’dan İspanya’ya kadar yüzlerce konser ile kısa sürede sınırları aştı.

Carminho 2012’de 'Alma' adlı 2. albümü ile yayınlandığı yılın en çok satan albümlerinden birine imza atarak platin albüm satışına ulaştı. Sanatçı aynı yıl “As Pedras da Minha Rua” ve “Bom Dia, Amor” teklilerini yayınladı. Fado şarkılarının melankolik prensesi Carminho, 2014 yılında, Mariza Monte, Arnaldo Antunes, Javier Limón, Nana Vasconcelos, Carlos Barreto ve Jacques Morelenbaum gibi dünyaca isimlerle çalıştığı 'Canto' adlı albümünü müzikseverlere sundu. 2015’te “Saia rodada” teklisini yayınlayan Portekizli şarkıcı, 2016 yılında Marisa Monte, Chico Buarque ve Maria Bethânia gibi dev isimlerle düetlerinin de yer aldığı "Carminho Canta Tom Jobim" albümüyle büyük başarı elde etti. 2018’de kariyerinin beşinci albümü olan ve “en kişisel albümüm” diyerek tanımladığı, aktif olarak yapımcılığı ve şarkı yazarlığı ile de dahil olduğu “Maria” albümünü dinleyici ile buluştururken, aynı yıl “O Menino e a Cidade” teklisi ile fado severlerle buluştu. 2021 yılında Brezilyalı sanatçı Caetano Veloso’nun “Meu Coco” albümünde “Voce -Voce” şarkısında düet yaptı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT