Casio Shock Dünya Turnesi İstanbul’da!

Tarihler: 30 Mart 2012 Cuma ~ 30 Mart 2012 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Otto Santral

Adres: Emniyettepe Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 2/7 Elektrik Santrali. Eyüp Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2012 ~ Mar 30, 2012

Rengarenk ve dayanıklı modelleri ile yepyeni bir moda akımına öncülük eden CASIO, tüm dünyada gerçekleştirdiği “SHOCK THE WORLD” turnesinin 2012’deki ilk durağı olarak İstanbul’u seçti.

New York, Milano, Hong Kong, Şangay, Berlin, Paris, Dubai gibi dünya merkezi şehirlerin ardından İstanbul’da gerçekleştirilecek.

30 Mart Cuma gecesi Otto Santral’de gerçekleştirilecek Casio Shock The World parti’sinde dünyaca ünlü Booka Shade sahne alacak. Virgin Radyo DJ’ler’nin canlı performanlarıyla geceyi renklendireceği parti adından çok söz ettirecek.

Parti öncesi ve Parti sırasında düzenlenecek olan sürpriz aktiviteleri ile büyük merak uyandıran Shock the World herkesin ilgisi haline gelecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT