Cats Night

Tarihler: 05 Mart 2010 Cuma ~ 05 Mart 2010 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Xlarge İstanbul Club

Nereden Alınır: Xlarge İstanbul Club

Adres: Kallavi sok.No: 12 Pera / Tepebaşı BEYOĞLU Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2010 ~ Mar 5, 2010

Müzikaller tarihinde bir efsane: CATS

Bu özel gecede kediler sizi karşılarken Dj Mus-T nin kabin başında çaldığı müzikler eşliğinde parti başlar. Vakit geceyarısıdır. Birden ışık ve müzik patlamalarıyla kendimizi dağınık, çöplük bir mekanda buluveririz. Arada bir gelip geçen robot ve spot ışıkları, ortalığa saçılmış kutuları, şişeleri vs. gösterir bize.

Bu gece özel bir gecedir: Jellicle kedileri yılda bir kere bu gece toplanmakta ve kutlamalar yapmaktadırlar. Sahneye şarkılar söyleyip danslar ederek gelirler. Sonra, `insan` seyircileri görünce ilkin bir tereddüt ederler. Bu gece onların gecesidir, insanlara ne oluyor ki? Ama sonra gururla kendilerini tanıtırlar: Bu geceye özel sahne dekoru tamamıyle kedilerin yaşadığı bir arka sokak dekoru olacak.Gece yarısından sonrakı arka sokak dekoru. Danscıların Dragqueen lerin Go Go Boy ların bu geceye özel kedi kostümleri, makyajları, dansları ve şovları görülmeye değer.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT