Cazın `Sarı Ceketlileri` JC`s Sahnesinde!

Tarihler: 05 Kasım 2009 Perşembe ~ 06 Kasım 2009 Cuma - Saat: 21:30

Yer: İstanbul Jazz Center

Nereden Alınır: JC’s - İstanbul Jazz Center” ve www.istanbuljazz.com

Adres: Çırağan Caddesi Salhane Sok. No:10 Ortaköy/İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 50 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2009 ~ Kas 6, 2009
Pop cazın en önemli ve en köklü gruplarından Yellowjackets, 5 – 6 Kasım 2009 tarihlerinde, İstanbul’un en beğenilen caz kulübü “JC’s - İstanbul Jazz Center”da; unutulmaz şarkıları ve keyifli performansıyla hayranlarının karşısına çıkacak!

İstanbul’un caz merkezi JC’s, temelleri 1977 yılında atılan muhteşem caz grubu Yellowjackets’ı sahnesinde konuk ediyor. Robben Ford’un, “Inside Story” albümü için bir araya getirdiği usta müzisyenler Russell Ferrante (keyboard), Jimmy Haslip (bas), Ricky Lawson`a (davul), gitarıyla eşlik etmesiyle oluşan grup; daha ilk albümleri ile olumlu eleştiriler alarak caz dünyasında önemli bir yer edindiler.

Bugüne kadar, pop caz dünyasında kilometre taşı sayılabilecek sayısız albüm kaydeden Yellowjackets; 20 yılı aşkın süredir yoluna zaman zaman farklı üyelerle devam etse de, müzikal kalitesinden ödün vermeden caz dünyasında önemli işlere imza attı.

Russell Ferrante (keyboard), Bob Mintzer (saksafon), Jimmy Haslip (bas) ve Marcus Baylor (davul) ile müzik hayatını sürdüren muhteşem pop caz grubu Yellowjackets; seçkin atmosferi, Boğaz manzarası, kapsamlı menüsü ve zengin şarap kavı ile caz severlerden yoğun ilgi gören JC’s’de müzikseverlere unutulmaz iki konser verecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT