Çello Piyano Duo

Tarihler: 04 Ocak 2012 Çarşamba ~ 04 Ocak 2012 Çarşamba - Saat: 18:00

Yer: Süreyya Operası

Adres: Bahariye Caddesi Caferağa Mahallesi No:29 34710 Kadıköy / İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 346 15 31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2012 ~ Oca 4, 2012

Özgün yorumları ve renkli programları ile geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazanan Dilbağ Tokay ve Emine Serdaroğlu viyolonsel-piyano ikilisi bu akşam saat 18:00’de Süreyya Operası’nda konser verecekler.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda öğretim üyesi olan çellist Dilbağ Tokay, Andante Dergisi 2010 Klasik Müzik Ödülleri’nde “Yılın Müzik Eğitmeni”, İtalya’da “Hocalık Erdem Ödülü”, Bulgaristan’da “Yüksek Eğitmen Ödülü”, Hırvatistan’da “En Başarılı Hoca Ödülü” sahibi.

Boğaziçi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan piyanist Emine Serdaroğlu, konser çalışmalarının yanısıra Türk bestecileri ve piyano pedagojisi alanında araştırmalar yapmakta, yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen konferanslara aktif olarak katılmaktadır.

Birliktelikleri 1998’de başlayan ikili, İstanbul’un önde gelen konser salonlarında, yurtiçinde ve yurtdışında İsveç, Almanya, Fransa, İtalya, Bulgaristan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde konserler vermiştir.

Bu akşamki konserde yer alan eserler, Mendelssohn, Rachmaninov, Saint-Saens, Erkin , Villa-Lobos, Uçarsu ve Cassado’dan oluşmaktadır.

İkili hakkında daha fazla bilgi için www.cellopianoduo.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT