Cem Tuncer Quintet

Cem Tuncer Quintet

Tarihler: 22 Eylül 2022 Perşembe ~ 22 Eylül 2022 Perşembe 21:00

Yer: Zorlu PSM - Touche

Ücret: Genel Satış - ₺154,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2022 ~ Eyl 22, 2022

Modern caz sahnesinin yetenekli isimleri Cem Tuncer Quintet ile 22 Eylül akşamı Zorlu PSM’nin caz kulübü touché’de bir araya geliyor!

Tenor saksofonda Engin Recepoğulları, basta Kağan Yıldız, davulda Ferit Odman ve gitarda Cem Tuncer’den oluşan Cem Tuncer Quartet, uzun yıllardır beraber çalmanın vermiş olduğu müzikal tecrübeyle orijinal bestelerini ve modern caz repertuarını son derece iyi tınlatmaktadır.

1998 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümünü burslu olarak kaza kazanan Cem Tuncer, lisans hayatında Neşet Ruacan, Kamil Özler, Ali Perret, L.Butch Morris, Can Kozlu, Aydın Esen, İmer Demirer, Ricky Ford, Selen Gülün, Mike Wilkens, Jeff Mcaulley, Ayşe Özbekligil gibi çok değerli müzisyenlerle çalışma imkanı buldu.

Cem Tuncer, 2008 Uluslarası Estonya Genç Caz Gitarcısı Yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve 2.liği kazandı. Yarışmasının ödülü olarak katılmaya hak kazandığı 2008 Romanya Garana Caz Festivali ve 2008-2010 Pori Caz Festivallerinde Ted Curson, Harvey S., Enrico Granafei, Onder Focan, Vitali Imereli, Reiska Laine,Toivo Unt ,Marian Petrescu, Jyrki Kangas gibi isimlerle çaldı.

Caz kariyerinin yanısıra, çalışmalarına stüdyo müzisyeni, aranjör, besteci, ve prodüktör olarak devam ediyor ve 2008’den beri TRT Radyosu Hafif müzik ve Caz Orkestrasında görev yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT