Cengiz Baysal Group

Tarihler: 20 Kasım 2013 Çarşamba ~ 20 Kasım 2013 Çarşamba 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 35 TL, Öğrenci: 20 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2013 ~ Kas 20, 2013

Ankara doğumlu Cengiz Baysal Saint Joseph lisesi, ve Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümünde okurken 1990 yılında profesyonel müzisyen olmaya karar veren sanatçı üniversite kaydını dondurdu ve Los Angeles’daki “Percussion Institute of Technology” davul okuluna gitti. Los Angeles City College da müzik bölümüne kaydoldu. Bu okuldaki eğitimi sırasında “Albert” ve “Clausen” burslarını kazandı ,“Üstün Akademik başarı” ve “Üstün Servis” ödüllerine layık görüldü. İki senelik okul derecesini alarak burs kazandığı “Berklee College of Music”e transfer oldu. Mezuniyet sonrası Cengiz Los Angeles’a taşındı ve “Percussion Institute of Technology”de asistan öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca Los Angeles City College’ ın müzik bölümünde “Advisory board member” olarak görev yaptı. 2000 senesinde Cengiz bir Ron Affif turnesiyle Türkiye’ye döndü. Bu turneden sonra Bilgi Üniversitesi Müzik bölümünde öğretim görevlisi olarak çalıştı. 2002 senesinde Cengiz ilk solo albümü “Yıldızların Üstünde”, ardından 2005 yılında “Candy and Milkshake” izledi. Duman grubunun da üyesi olan Cengiz Baysal ve grubu, piyasaya çıkan yeni albümü Baby Steps ile bu gece tüm albümlerinden oluşan renkli bir repertuar sunacak.

Engin Recepoğulları (ts),
Sarp Maden (g),
Serkan Özyılmaz (p),
Ozan Musluoğlu (b),
Cengiz Baysal (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT